Szűrő

LPI PRODUKCIÓS IRODA könyvei

Irány London

Tippek és ötletek munkavállalóknak

Király István

Vajon ki ne gondolt volna valaha arra, hogy egyszer kilépve az itthoni mókuskerékből, itt hagy csapot-papot és külföldre utazik dolgozni, szerencsét próbálni? Az "Irány London" című kézikönyv jóval több, mint egy egyszerű, szórakoztató úti beszámoló.
30%
1850 Ft1295 Ft Kosárba

Thaiföld - Sziám, a mosoly országa

Útikönyv utazóknak, napimádóknak és búvároknak

Dr. Tóth József

Délkelet-Ázsia egyik legnépesebb országa Thaiföld a turisták kedvelt célpontja. A bédekker naprakész információkkal szolgál az utazási feltételek ismertetéséről, a szálláshelyek, a viselkedési szokások, a sportolási és szórakozási lehetőségek stb. részletes bemutatásáig.
30%
3500 Ft2450 Ft Készletfigyelés

India

Az aranyháromszög és goa

REMÉNYI LÁSZLÓ

India egyre kedveltebb úti cél; köszönhető ez változatos kultúrájának, természeti adottságainak és történelmi emlékekben gazdag vidékeinek. Fehér Hajni és Reményi László India - Az aranyháromszög és Goa c. könyve a turisták által legkedveltebb úti célokra koncentrál; a kiemelt régiók a Delhi, Jaipur, Agra alkotta aranyháromszög, valamint a nyugati parton fekvő metropolis, Bombay (Mumbai) és a strandjai miatt közkedvelt volt portugál gyarmat, Goa. Ezek a területek 3-4 hét alatt kevés előzetes szervezéssel, akár egyénileg is végiglátogathatóak.
30%
4300 Ft3010 Ft Készletfigyelés

DESTRESSZ JÓGA - JÓGAGYAKORLATOK STRESSZ ELLEN

Bálint János

Manapság egyre többet hallani a stressz káros következményeiről, pedig a felgyorsult életritmus a mindennapjaink részévé vált. Miközben olyan készen kapott tünetlisták közül válogatunk, mint a fáradékonyság, ingerültség, alvászavar stb., és keresünk rájuk még károsabb gyógyszeres kezelési...
30%
1650 Ft1155 Ft Készletfigyelés

VÁRANDÓSOK KÖNYVE

Kenéz Kíra

A várandósság kilenc hónapja minden leendő szülő életében a gyermek érkezésére való felkészülés csodálatos időszakát jelenti. Ez az átfogó kötet a fogamzástól a szülésig hétről hétre és hónapról hónapra kíséri végig a kismamák testi és lelki változásait, a magzat fejlődését, a partner kapcsolat...
30%
2950 Ft2065 Ft Készletfigyelés

SZEX ÉS JÓGA

TOLDY CSILLA

Testünk élvezete létjogunk. A jóga nem tiltások halmaza, hanem egy olyan lehetőség, melyen keresztül életünk minden területén sikeresebben valósíthatjuk meg önmagunkat. Azért születtünk erre a világra, hogy e valóság mestereivé váljunk minden szinten. A jóga segít testünk elfogadásában,...
30%
1850 Ft1295 Ft Készletfigyelés

A Vörös-tenger legszebb merülőhelyei

Búvár - és útikönyv a tenger szerelmeseinek

TÓTH JÓZSEF

A Vörös-tenger sokszínűsége és varázsa évezredek óta változatlanul képes magához vonzani a kultúra, a történelem és nem kevésbé a vizek szerelmeseit. A legendás tenger merülőhelyei a világ első búvárterepei közé sorolhatóak.
30%
4990 Ft3493 Ft Készletfigyelés

Babavárásom naplója

Írd meg kilenc hónap történetét!

Kenéz Kíra

Ez a kis napló rólad szól és a kisbabádról. A ti közös egymásra várásotokról. Mindarról, ami fontos, ami szép, amit érdemes leírni, és amit talán egyszer a gyermekednek ajándékozhatsz, ha eljön az ideje. Ha valamikor, hát most van itt az ideje, hogy tollat ragadj és elmeséld a Te babavárásod...
30%
2850 Ft1995 Ft Készletfigyelés

Málta és Gozó

A napfény szigete

Dr. Tóth József

Útikönyvünk naprakész információkkal, praktikus tanácsokkal és a legfontosabb nevezetességek felsorolásával segíti a Máltára utazókat, legyen szó közlekedésről, szállásról, sportról, kulturális vagy természeti látnivalókról.
30%
3500 Ft2450 Ft Készletfigyelés

NÉVMÁGIA

Kliment Emília

A Névmágia a rejtélyt hivatott felfedni mindannyiunk előtt. Ismerteti a nevek által hordozott jelentéstartalmat, mely az eredeti jelentésből, valamint a numerológiai jellegzetességekből ötvöződvén gyakorol befolyást a név viselőjének személyiségére. A könyv közel 600, Magyarországon közismerten...
30%
3500 Ft2450 Ft Készletfigyelés

Toszkána

Európa bölcsője

TÓTH JÓZSEF

Toszkána gyönyörű tájai, melyek történelmi és művészetekben gazdag világot rejtenek, minden idelátogató utazót megragadnak. Európa kulturális bölcsője ezernyi látnivalót, csodálatos túrákat és kellemes tengerparti nyaralást kínál.
30%
2500 Ft1750 Ft Készletfigyelés

Török riviéra és Isztambul

A türkizkék álom

Warga Éva

Törökországi útikalauzunk nemcsak a csodálatos török riviérát, de Isztambul varázslatos városát, ezen felül Izmirt és Ephesust is bemutatja olvasóinak. A kötet az egyes nevezetességek és látnivalók részletes leírásán túl számtalan naprakész gyakorlati tanáccsal szolgál Törökország jellegzetességeiről.
30%
3500 Ft2450 Ft Készletfigyelés

MEDITÁCIÓ A MINDENNAPOKBAN

TOLDY CSILLA

Gyermekkorban még "spontán" is tudunk meditálni, hisz az öntudatlan pillanatok olyankor bejelentés nélkül jönnek-mennek; felnőttkorban azonban a meditációt újra meg kell tanulni. Rendszeres gyakorlása nem csak testi-lelki egészséget teremt, de segít abban is, hogy különböző tudatállapotokat, csodás világokat fedezzünk fel és ismerjünk meg vele - anélkül, hogy kitennénk a lábunkat otthonunkból.
30%
1990 Ft1393 Ft Készletfigyelés