Szűrő

Bagolyvár Könyvkiadó könyvei

Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni - Sikerkalauz 2.

Dale Carnegie

Több Millió Olvasó sikerrel alkalmazta világszerte! 1. Mi az a hat mód, ahogy abbahagyhatod az idegeskedést, mielőtt tönkremész belé? Lásd 66-107. oldal 2. Mi az a hét mód, ahogy elnyerheted a békét és a boldogságot? Lásd 110-170. oldal 3. Mi az a hat mód, ahogy elkerülheted a fáradtságot és az idegességet, hogy energikus és jókedvű maradj? Lásd 206-240. oldal KILENC TANÁCS, HOGYAN VEHETED A LEGTÖBB HASZNÁT ENNEK A KÖNYVNEK 1. Fejlessz ki magadban komoly, elszánt tanulnivágyást, hogy elsajátítsd az aggódás legyőzésének módszereit. 2. Olvass el még egyszer minden fejezetet, mielőtt továbbmennél a következőre.
16%
2450 Ft2058 Ft Készletfigyelés

A V mítosz

Miért sikertelen a legtöbb induló vállalkozás, és mit kell tennünk saját üzletünk érdekében?

Michael E. Gerber

Az Egyesült Államokban a statisztikák szerint az induló kisvállalkozások 40%-a az első évben megbukik. A következő négy évben további 40% megy tönkre. Bizonyára nálunk sem jobb a helyzet...
16%
1950 Ft1638 Ft Készletfigyelés

Gondolkozz és gazdagodj!

Napoleon Hill

Sok évvel ezelőtt Andrew Carnegie, a világ egyik leggazdagabb embere vendégül látta a könyv szerzőjét. Az idős iparmágnás a siker titkáról filozofált. Az akkor alig húszéves Hill ott hallott először a Titokról.
16%
1950 Ft1638 Ft Készletfigyelés

A nehézségek nagy haszna

Napoleon Hill

Minden, amire vágyik, csupán egy karnyújtásnyira van Öntől ... feltéve, ha megtanulja kiaknázni a személyiségében rejlő teremtő erőt. Mindig azok lesznek sikeresek, akiknek a személyisége is az. Sikeres személyiségek. Életükben a siker mindennapi csoda. A siker maga az, ahogyan az életüket élik.
16%
1650 Ft1386 Ft Készletfigyelés

Hajts a NEMért!

Az IGEN a végcél, a NEMen át visz az út

Richard Fenton

Andrea Waltz

Botok és kövek csontot törhetnek, de egy NEMmel meg sosem sérthetnek! Ezt a leckét kell Eric Jamesnek, a huszon- nyolc esztendős fénymásoló-ügynöknek megtanulnia. És a tanulásban a legvaló színűtlenebb mentor lesz a segítségére - saját maga! Képzeld el, hogy egyik éjjel nyugovóra térsz,...
16%
1490 Ft1252 Ft Készletfigyelés

Figyelj oda - a sikeredért!

Hogyan sajátíthatod el a network marketing legfontosabb készségét?

Steve Shapiro

Ez a könyv megmutatja, hogyan tanulhatsz meg mesterien odafigyelni - ami a legfontosabb készség a network marketinges tevékenységed sikeréhez.
16%
1200 Ft1008 Ft Készletfigyelés

Újrakezdés

Teljesítsd be vágyaidat!

David J. Schwartz

"Új életem megkezdése érdekében búcsút vettem azoktól, akik ilyesfajta tanácsokkal traktáltak:
Légy elégedett azzal, amid van! Válassz kis célokat, hiszen a nagyokat úgysem érheted el! Csak a szélhámosok jutnak fel a csúcsra! Jó ember vagy, de nincs meg benned a sikerhez szükséges ...
16%
2450 Ft2058 Ft Készletfigyelés

Ezt az utat kövesd!

Hogyan képesek a világ legsikeresebb vállalatai az emberi erőforrásban rejlő potenciálok felszabadításával fejlődni?

Gabriel Gonzalez-Molina

Curt Coffman

Mi a közös a világ legsikeresebb vállalataiban? Tudják, hogy legértékesebb erőforrásaik az emberek - a munkatársaik és a fogyasztóik.
16%
2950 Ft2478 Ft Készletfigyelés

Aforizmabank

6334 aforizma, érv, gondolat közéleti szereplőknek

Alexander Oakwood

Az Aforizmabank a legteljesebb magyar nyelvű gyűjteménye azoknak a gondolatoknak, amelyeket tapasztalatként összegeztek a demokratikus (és nem demokratikus) társadalmak működésének tanulmányozói, kiemelkedő közéleti szereplői és jó szándékú (néhány esetben nem jó szándékú) ...
16%
2950 Ft2478 Ft Készletfigyelés

Tedd próbára az álmod!

10 kérdés, melyek segítenek felismerni és megragadni álmodat

John C. Maxwell

Mersz nagyot álmodni?
Mi a különbség egy álmodozó és olyasvalaki között, aki meg is valósítja álmát? John C. Maxwell szerint a megoldás tíz hathatós, mégis egyértelmű kérdés megválaszolásában rejlik.
Akár egy régi álmodat tévesztetted szem elől, akár egy új után kutatsz a bensődben, a Tedd próbára az álmod! lépésről-lépésre haladó cselekvési tervvel szolgál számodra, melyet már ma elkezdhetsz alkalmazni, hogy felismerd, birtokba vedd és elérd álmodat.
16%
2450 Ft2058 Ft Készletfigyelés

Gazdag papa Szegény papa fiataloknak

Robert T. Kiyosaki

Úgy érzed, hogy azzal, amit az iskolában tanulsz, nem sokat tudsz kezdeni az életben? Úgy érzed, hogy az iskola nem igazán készít fel a való életre? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válaszod, akkor ez a könyv neked szól!
Robert Kiyosaki nem volt jó tanuló. Nem azért, mintha nem lett volna elég intelligens - egyszerűen csak azért, mert másképpen tanult, mint azt az iskolában a tanárok elvárták tőle. Robert később talált egy mentort, aki a pénzről és a befektetésről oktatta - és olyan sikeres lett, hogy már fiatalon vissza tudott vonulni.
16%
1490 Ft1252 Ft Készletfigyelés

Cashflow Négyszög - Kalauz az anyagi függetlenséghez - Gazdag papa

Robert T. Kiyosaki

Elgondolkozott már azon: Mi a különbség egy alkalmazott és egy cégtulajdonos között? Miért van, hogy egyes befektetők alacsony kockázat mellett sok pénzt keresnek, ugyanakkor mások épphogy egyenesben tudnak maradni? Miért vándorol némely alkalmazott egyik munkahelytől a másikig, amíg mások otthagyják az állásukat és saját üzleti birodalmat építenek?
16%
3450 Ft2898 Ft Készletfigyelés

Kijutás a mókuskerékből

Hogyan lehet valakiből gazdag gyerek, ha követi a gazdag papa tanácsait?

Sharon L. Lechter

Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa című sikerkönyv szerzőjének jegyzete. "Alig kilenc éves koromban úgy kezdtem el tanulni a meggazdagodás módját, hogy Monopolyt játszottam. Ha csak előadásokat hallgattam volna a pénzkezelésről, a pénzügyi felelsségről és a befektetésről, aligha...
16%
1950 Ft1638 Ft Készletfigyelés

Erőleves a léleknek - 101 erőt adó és lélekemelő történet

Jack Canfield

Mark Victor Hansen

Amerika két kiemelkedően népszerű személyiségfejlesztője e kötetben történeteik legjavát gyűjtötték össze. Azokat, amelyek mindenütt megérintették az emberek szívét. E történetek bölcsességet sugároznak, reményt és erőt adnak, ami vezérlő fényként szolgálhat életünk sötét pillanataiban. A nagy gonddal válogatott írások csodálatos példák sokaságával szolgálnak, melyek megkönnyítik, hogy megtaláljuk a helyes irányt életünk nagy útkereszteződéseiben.
16%
2450 Ft2058 Ft Készletfigyelés