Hírek

Gyereknap 2022

Gyereknap 2022

Közeleg a gyereknap, amelyet rendszerint május utolsó vasárnapján ünneplünk. Idén az alkalom 2022. május 29. napjára esik. Érdekesség, hogy a hagyomány Törökországból származik, de napjainkban már nemzetközi ünnepnapként tartják számon. Ez a nap csak a csemetékről szól, számos szórakoztató program várja őket szinte minden országban. Éljen a játékosság és a vidámság, éljenek a gyerkőcök!
Tovább
Legyen az esti mese diafilm!

Legyen az esti mese diafilm!

Manapság a legtöbb kisgyermek számára még azt is nehéz elképzelni, hogy a régebbi időkben nem volt minden háztartásban televízió, nemhogy wifi, tablet vagy videójáték. Az idősebb korosztály jól ismeri a diafilmet varázslatos világát, hiszen egykoron ezek vetítése nyújtotta az esti moziélményt. A felnőtteknek kedves nosztalgiázás, a gyerekeknek pedig egy izgalmas újdonság a diafilmezés.
Tovább
Paranormális könyvek kínálata

Paranormális könyvek kínálata

Az embereket valahogy mindig is érdekelték a megmagyarázhatatlan, misztikus, rejtélyes, paranormális esetek. Egyesek csak abban hisznek, amit látnak, és ami reális. Ám mégis vannak olyan események, amelyekre ésszerű magyarázat nehezen adható, ez a titokzatosság pedig sokak figyelmét felkelti. A paranormális szerzemények pont ilyen történetekkel foglalkoznak, némi fantáziával megspékelve. Jól hangzik, nem?
Tovább
A legjobb háborús könyvek

A legjobb háborús könyvek

A múlt eseményeiből megannyi tanulságot vonhatunk le. Mit csináltunk jól? Mit csináltunk rosszul? Lehet-e az egykoron elkövetett hibákból tanulni? A történelem megismétli önmagát? – Tesszük fel sokszor a kérdést, amely most rendkívül aktuális. Ha belevetjük magunkat a régmúlt történeteibe, meglepetések érhetnek, ahogyan szépen lassan megértjük az okokat és okozatokat, vagy belelátunk a sorok közé.
Tovább
A legnépszerűbb könyvműfajok

A legnépszerűbb könyvműfajok

Ahogyan az öltözködésben is, úgy a könyvek terén is mindenki mást szeret. Van, akit a vérfagyasztó krimik ragadnak meg, van, akit a régi nagy klasszikusok bűvölnek el, és van, akit pedig a könnyed, humoros szerzemények képesek a leginkább kikapcsolni. Ez pedig teljesen rendjén van, hiszen mind mások vagyunk. A Book24 kínálatában pedig bárki megtalálhatja a kedvenc könyvműfajának gyöngyszemeit. Fedezd fel a legolvasottabb kategóriák remekműveit!
Tovább
Sikerkönyvek májusban

Sikerkönyvek májusban

Érdekel, hogy vásárlóinknak mely könyvek tetszettek a legjobban? Megnéznéd, hogy melyek mostanság a legolvasottabb szerzemények? Adsz mások véleményére? Ötleteket gyűjtenél, hogy mit olvass vagy milyen könyvet ajándékozz egy szerettednek? Akkor böngéssz folyamatosan bővülő sikerlistánkban és válassz egy igazán tartalmas könyvújdonságot. Válogatásunkban mindenféle műfajú remekműre rálelhetsz, ráadásul nagyszerű akciók keretein belül.
Tovább
Neveljük fel egymást!

Neveljük fel egymást!

Mindnyájan szeretnénk következetes és szeretetteljes szülővé válni, gyermekeinkből pedig életrevaló felnőtteket nevelni. Jó szülőnek lenni nem könnyű feladat, valójában ez egy igen hosszú és kalandokkal teli út, amely közben mi magunk is rengeteget tanulunk. Ahhoz, hogy olyan szülők legyünk, amilyet a gyermekünk megérdemel, mindenképpen szükségünk van elszántságra és határozottságra, valamint kreativitásra is, hogy a csemeténk felé a ki tudjuk kifejezni a szeretetünket.
Tovább
A történelem titkai

A történelem titkai

A történelmi regények kínálata a múlt izgalmas, titokzatos eseményeit eleveníti fel. Ha Te is szívesen repülsz vissza az időben, hogy megfejtsd a régmúlt nagy kérdéseit, akkor érdemes felfedezned a kategória részletes korrajzzal ellátott remekműveit. Minden korszakon belül akad egy még ismeretlen, lebilincselő történet, amely üzenete sok tanulságot hordoz magában, amit felhasználhatsz a saját életedben is akár.
Tovább
Diéta másképpen

Diéta másképpen

Az egészséges és változatos étrend a kiegyensúlyozott életmód egyik alappillére. Rendkívül fontos, hogy az elegendő mozgás mellett kiemelt figyelmet fordítsunk a táplálkozásunkra is. Ám még mindig gyakori az a tévhit, hogy az egészséges, vitamindús ételek unalmasak, ízetlenek és egyáltalán nem étvágygerjesztőek. De ez egyáltalán nem igaz! Nézz körül a legjobb diétás könyveink között és válaszd ki a Hozzád leginkább illőt!
Tovább
Áprilisi akciós könyvek

Áprilisi akciós könyvek

Könyveinket folyamatos akciók keretein belül kínáljuk vásárlóinknak, ezzel szeretnénk minden könyv-imádónak a kedvére tenni. Áprilisban a készlet erejéig tartó szépséghibás könyvakciónk mellett egyéb kedvezményekkel is készültünk! Cikkünkben néhány egyedülálló ajánlatot, melyeket érdemes felfedezni. Találd meg a legjobb akciós regényeket, gyerekkönyveket és kiegészítőket!
Tovább