Űruborkák a TV-ben!

Műsorra tűzték az Űruborkák - A mentőexpedíció rajzfilm változatát

Hamarosan minden űruborka rajongó kisgyerek mosolyra fakad, hiszen kedvenc mesekönyvük rajzfilm változata megérkezett. A sorozat bemutatója előtt egy nem mindennapi űruborka gyereknap várja az érdeklődőket.


Az Űruborkák - A mentőexpedíció mesekönyv Hegyi Magdolna szerzeménye, amit az író is illusztrált. A történet Teóról, az űruborkáról szól, aki egyik reggel a Földet kémlelve elszomorodott, majd nagy kalandra indult. Vajon milyen útnak néz elébe? Mi lesz az óriási terve? És végül, hogyan kerül egy kéményen át egy üresnek vélt padlásszobába? A nagysikerű, varázslatos mesevilágot idéző könyv sok kisgyermek kedvence lett, most viszont újabb fordulóponthoz ért Teó története. Az űruborka kalandját rajzfilmre vitték, melynek első részét december 10-én, 19:35-kor bemutatják az M2 csatornán.

 


A várt tv premier előtt a kis rajongók számára egy igazi űruborka tematikájú gyereknap kerül megrendezésre. December 9-én, 9:30-12:30-ig a Deák 17 Galériában izgalmas, karácsonyra készülődős, kreatív programokkal és természetesen filmvetítéssel várunk mindenkit. Az esemény ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, hogy senki se maradjon vágni, ragasztani, színezni és festeni való űruborka nélkül a foglalkozásokon. A premier előtti programokról részletesebben az esemény Facebook oldalán tudtok tájékozódni.


Ha van olyan csemete, akit még nem varázsolt el Teó izgalmas kalandja, a rendezvényen a szülőknek lehetősége lesz megvásárolni a könyvet.


A mesekönyv egész decemberben a BOOK24.hu könyváruházban 24% kedvezménnyel kapható az URUBI24B kuponkód felhasználásával, így tökéletes karácsonyi ajándékként is beszerezhető a kicsiknek.


Találkozzatok Teóval, az űruborkával december 9-én a gyereknapon vagy december 10-én az M2 csatornáján este 19:35-kor!