Nincs engedélyezve a javascript.

Sophie Jackson: Egy lépés feléd könyvajánló

lepes.png

Az Egy lépés feléd egy érzelmekben gazdag, lelket kápráztató befejezése a trilógiának. Amit még az első két kötet nem mondott el, azt a harmadik rész elénk tárja.

A történet főszereplője a szeretett triumvirátusunk utolsó tagja, Riley, aki múltjának nehéz terheit cipeli. Egy rossz döntés mindent megváltoztatott az életében, elvesztett számára fontos embereket, tizennégy hónapra rács mögé került, és innen kellett újból talpra állnia. Max-szel együtt közös vállalkozásba kezdtek, az autószerelés a mindennapjai részét képezte a hatalmas New Yorkban egészen addig, amíg édesapja kórházba nem került szívinfarktus miatt. Ekkor a férfinak újra szembe kell néznie a múltjával, a szeretteivel, és vissza kell térnie a szülővárosába. De azt álmában sem gondolta volna, hogy ott ismét találkozik gyerekkori szerelmével, akihez a szíve mélyén még mindig kötik az érzelmei. Azonban a régmúlt titkaira szépen lassan fény derül, Riley-ra pedig hatalmas feladat hárul, amihez kellőképpen fel kell nőnie.

Az írónő a regény minden betűjét a szívembe írta. Egyszerűen már az elején elvarázsolt, és egészen a végéig nem eresztett.

Lenyűgözött és elkápráztatott.

"- (...) Mindig szerettelek. Ugyanolyan nehéz lenne többé nem vennem levegőt, mint elfelejtenem, mit érzek irántad."

Hihetetlen, ahogyan Sophie Jackson a szavakkal bánik, ahogyan a regényeivel szinte elemi erővel hat az olvasóira. Rengetegszer könnybe lábadt a szemem, megmelengette az egész szívem és lelkem ez a könyv. Csodálatos, érzelemdús és szenvedélyes végig.

Érzelmes, romantikus, szívet melengető.

Egyszerűen csak áradozni tudok erről a könyvről, mert ezt is érdemli. Ahogy Lexie és Riley szerelme újjáépül, ahogy a jellemük 350 oldalon keresztül fejlődik és változik, hihetetlen látvány.

Kevés olyan könyv van, ami ekkora érzelmi töltettel bír, önkéntelenül is tanulságot közvetít az olvasóközönsége felé, és mindezt nem erőltetett módon, hanem teljesen észrevétlenül.

Riley és Lexie története megragad, rabul ejt és elbűvöl.

Egy romantikus regény az élet nehézségeiről, az igaz szerelemről, amely nem alszik ki soha és a boldogságról, amelyet minden ember megérdemel.

"– Szóval csak szerettem volna adni valamit, hogy elmondjam, mit jelentesz nekem.

(…)

– Egy bolygót?

– Nem te buta. A világot. Téged szeretlek a világon a legjobban."

 

 

Írta: Barbi