Nincs engedélyezve a javascript.

Sikerkönyvek májusban

Érdekel, hogy vásárlóinknak mely könyvek tetszettek a legjobban? Megnéznéd, hogy melyek mostanság a legolvasottabb szerzemények? Adsz mások véleményére? Ötleteket gyűjtenél, hogy mit olvass vagy milyen könyvet ajándékozz egy szerettednek? Akkor böngéssz folyamatosan bővülő sikerlistánkban! A toplistánkban legjobb 50 művet hozzuk el számodra, ezek között felfedezheted a Book24 sikerlistáját, az előrendelhető sikerlistát és az akciós sikerlistát. Válogatásunkban mindenféle műfajú és célközönségű remekműre rálelhetsz, ráadásul nagyszerű akciók és kedvezmények keretein belül.

Cikkünkben elhoztuk a májusban a csúcsra ért, legnépszerűbb köteteket. Válassz egy igazán jó könyvújdonságot és kapcsolódj ki a magával ragadó, izgalmas történetek segítségével. Mivel az időjárás is egyre kedvezőbb, érdemes a napsütésben, a szabad levegőn, a természetben feltöltődni a kedvenc hobbinkkal, az olvasással.

Lássuk is, hogy mely könyvek vezetik jelenleg a Book24 toplistáját!

Ajánló

Bartos Erika - Balaton-Felvidék - Brúnó a Balatonon 1.

Tudod-e, hogy milyen mély a Balaton? Ismered-e a tihanyi visszhang vagy a tó keletkezésének legendáját? Jártál-e már a nagyvázsonyi várban, a balatonfüredi Lóczy-barlangban, a Veszprémi Állatkertben, az örvényesi vízimalomban, bicikliztél-e a sajkodi öbölben?

Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat írója és rajzolója, akinek munkásságát számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el, most a Balatont mutatja be a legkisebbeknek. Az építészmérnök végzettségű meseíró egy kedves történet és részletgazdag rajzok segítségével kalauzolja végig óvodáskorú olvasóit a magyar tenger nevezetes helyszínein.

A háromkötetes Brúnó a Balatonon sorozat első kötetéből a Balaton-felvidéket ismerhetjük meg.

Balaton-Felvidék - Brúnó a Balatonon 1.
23.png
Bestseller könyvek

Balaton-Felvidék - Brúnó a Balatonon 1.

Bartos Erika
Móra Könyvkiadó, 2022.
Brúnó a Balatonon

Stephen King - Később

Az egyedülálló anya gyermeke, Jamie Conklin csak hétköznapi gyerekkorra vágyik. Jamie azonban nem mindennapi srác. Látja, amit más nem láthat, és megtudhatja azt, amit más nem. Anyja arra buzdítja a természetfeletti erővel született fiát, hogy tartsa titokban a képességét. De amikor a New York-i rendőrség egyik problémás nyomozója bevonja Jamie-t egy sorozatgyilkos üldözésébe, aki a síron túlról is robbantással fenyegetőzik, a fiú szembesül azzal, milyen súlyos árat is kell fizetnie, és kénytelen szembeszállni a gonosz minden formájával.

A Később, akárcsak a Joyland és A coloradói kölyök, a Hard Case Crime sorozat bűnügyi történeteiben jelent meg, és jól bizonyítja, hogy King a kisprózának is igazi nagymestere. A kisregény megható felnövéstörténet, lebilincselő krimi és kísértethistória egyszerre, félelmetes és izgalmas mese az elveszett ártatlanságról és a megpróbáltatásokról, mikor jó és rossz között kell választanunk.

Később

Később

(E-könyv)
King Stephen
Európa, 2022.

Guillaume Musso - A brooklyni lány

Mindenki titkol valamit. A titkaink is hozzánk tartoznak. Meghatározzák, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, és mit hozunk magunkkal.

Sosem felejtem el azt a pillanatot. Előttünk a tenger. A fény megcsillant a végtelen horizonton. És akkor Anna azt kérdezte tőlem:
– Ha valami szörnyűséget követtem volna el, akkor is szeretnél?
Mit válaszoltam volna?
Anna volt életem szerelme. Három hét volt hátra az esküvőnkig. Persze hogy szeretném, bármit tett is. Abban a pillanatban legalábbis így gondoltam. Ő azonban remegő kézzel kotorászott a tabletjén¬¬, és egy fényképet mutatott:
– Én tettem ezt.
Hogy mondhatjuk, hogy szeretünk valakit, ha képtelenek vagyunk megvédeni?

Guillaume Musso 11 éve megszakítás nélkül Franciaország első számú bestsellerszerzője. Regényeit több mint negyven nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.

A brooklyni lány
23.png

A brooklyni lány

Guillaume Musso
Park Könyvkiadó Kft., 2023.10.30.

Böngéssz a Book24 toplistájában és fedezd fel a legnépszerűbb könyveinket!