Sikerkönyvek májusban

Érdekel, hogy vásárlóinknak mely könyvek tetszettek a legjobban? Megnéznéd, hogy melyek mostanság a legolvasottabb szerzemények? Adsz mások véleményére? Ötleteket gyűjtenél, hogy mit olvass vagy milyen könyvet ajándékozz egy szerettednek? Akkor böngéssz folyamatosan bővülő sikerlistánkban! A toplistánkban legjobb 50 művet hozzuk el számodra, ezek között felfedezheted a Book24 sikerlistáját, az előrendelhető sikerlistát és az akciós sikerlistát. Válogatásunkban mindenféle műfajú és célközönségű remekműre rálelhetsz, ráadásul nagyszerű akciók és kedvezmények keretein belül.


A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás


Cikkünkben elhoztuk a májusban a csúcsra ért, legnépszerűbb köteteket. Válassz egy igazán jó könyvújdonságot és kapcsolódj ki a magával ragadó, izgalmas történetek segítségével. Mivel az időjárás is egyre kedvezőbb, érdemes a napsütésben, a szabad levegőn, a természetben feltöltődni a kedvenc hobbinkkal, az olvasással.


Lássuk is, hogy mely könyvek vezetik jelenleg a Book24 toplistáját!


Ajánló

Balaton-Felvidék - Brúnó a Balatonon 1.

Bartos Erika

 

 

Tudod-e, hogy milyen mély a Balaton? Ismered-e a tihanyi visszhang vagy a tó keletkezésének legendáját? Jártál-e már a nagyvázsonyi várban, a balatonfüredi Lóczy-barlangban, a Veszprémi Állatkertben, az örvényesi vízimalomban, bicikliztél-e a sajkodi öbölben?

Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat írója és rajzolója, akinek munkásságát számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el, most a Balatont mutatja be a legkisebbeknek. Az építészmérnök végzettségű meseíró egy kedves történet és részletgazdag rajzok segítségével kalauzolja végig óvodáskorú olvasóit a magyar tenger nevezetes helyszínein.

A háromkötetes Brúnó a Balatonon sorozat első kötetéből a Balaton-felvidéket ismerhetjük meg.


Később

Stephen King

 


Az egyedülálló anya gyermeke, Jamie Conklin csak hétköznapi gyerekkorra vágyik. Jamie azonban nem mindennapi srác. Látja, amit más nem láthat, és megtudhatja azt, amit más nem. Anyja arra buzdítja a természetfeletti erővel született fiát, hogy tartsa titokban a képességét. De amikor a New York-i rendőrség egyik problémás nyomozója bevonja Jamie-t egy sorozatgyilkos üldözésébe, aki a síron túlról is robbantással fenyegetőzik, a fiú szembesül azzal, milyen súlyos árat is kell fizetnie, és kénytelen szembeszállni a gonosz minden formájával.


A Később, akárcsak a Joyland és A coloradói kölyök, a Hard Case Crime sorozat bűnügyi történeteiben jelent meg, és jól bizonyítja, hogy King a kisprózának is igazi nagymestere. A kisregény megható felnövéstörténet, lebilincselő krimi és kísértethistória egyszerre, félelmetes és izgalmas mese az elveszett ártatlanságról és a megpróbáltatásokról, mikor jó és rossz között kell választanunk.


A brooklyni lány

Guillaume Musso

 

 

Mindenki titkol valamit. A titkaink is hozzánk tartoznak. Meghatározzák, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, és mit hozunk magunkkal.

 

Sosem felejtem el azt a pillanatot. Előttünk a tenger. A fény megcsillant a végtelen horizonton. És akkor Anna azt kérdezte tőlem:
– Ha valami szörnyűséget követtem volna el, akkor is szeretnél?
Mit válaszoltam volna?
Anna volt életem szerelme. Három hét volt hátra az esküvőnkig. Persze hogy szeretném, bármit tett is. Abban a pillanatban legalábbis így gondoltam. Ő azonban remegő kézzel kotorászott a tabletjén¬¬, és egy fényképet mutatott:
– Én tettem ezt.
Hogy mondhatjuk, hogy szeretünk valakit, ha képtelenek vagyunk megvédeni?

 

Guillaume Musso 11 éve megszakítás nélkül Franciaország első számú bestsellerszerzője. Regényeit több mint negyven nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.Böngéssz a Book24 toplistájában és fedezd fel a legnépszerűbb könyveinket!


2022.05.04.