Rejtélyes krimi könyvek

Valami igazán izgalmas olvasnivalóra vágysz? Szereted a rejtélyeket? Érdekelnek a gyilkossági ügyek, a nyomozások szálai és a meghökkentő csavarok? Olyan kötetet szeretnél olvasni, amely nem untat és valóban leköti a figyelmedet? A Book24 a legjobb krimi könyveket hozza el Neked! Ezeket az olvasmányokat garantáltan nem fogod tudni letenni!


A képen asztal, beltéri, fából készült, faanyag látható

Automatikusan generált leírás


Aki szeret olvasni, az pontosan tudja mennyi rejtélyt, elgondolkodtató és meglepő fordulatot tartalmaznak a krimi könyvek. A könyvek olvasása közben szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, amely elkalandozhat a misztikus világban, különböző sejtésekkel és megoldó képletekkel állhat elő. Egy film nem pontosan ezt az élményt nyújtja, hiszen akkor már kész képkockákat kapunk, nem kell a fantáziánkat használnunk. Éppen ezért a krimik világa olvasva az igazi!


A krimi műfaja rendkívül szerteágazó, ezért bárki megtalálhatja a számára megfelelő könyvet a Book24 széles kínálatában. A témák között találhatunk könnyedebb és egyszerűbb bűntetteket, embert próbáló agyafúrt fordulatokkal teli irományokat, olykor véres és a jó ízlés határát súroló sztorikat, vagy akár pszichológiailag jól felépített krimitörténeteket is.


Ajánló


Arsene Lupin utolsó szerelme

Maurice Leblanc

 

A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás

 

1921 decembere. Miközben Arsene Lupin egy észak-párizsi negyedben szegény gyermekek oktatásának szenteli idejét, „eredeti” hivatásáról sem feledkezhet meg. Egy titokzatos csoport Lupin dédapja, Napóleon egykori tábornoka könyvét akarja ellopni - egy könyvet, amely nemzetközi válságot okozhat. A felkészült rablóbanda bármire képes célja elérése érdekében - még arra is, hogy veszélybe sodorja Cora de Lerne, a híres gavallér betörő első, egyben utolsó szerelmének életét. Maurice Leblanc Arsene Lupin utolsó kalandjait 1936-ban kezdte írni, a publikálásig azonban hetvenöt évet kellett várni; a szerző stroke-ját, majd 1941-es hirtelen halálát követően az Arsene Lupin utolsó szerelmét egy nagy bézs vászonmappában „felejtették”. Ármánykodás, hamis nyomok, szerelem és szenvedély - a Lupin-kalandok minden jól ismert jegye megjelenik ebben a fordulatokkal teli történetben, amely ezúttal a nemzetközi kémjátszmák világába viszi el Arsene Lupint és az olvasókat.

 

Mitfordi rejtélyek - Gyilkosság a vonaton

Jessica Fellowes

 


1919, Anglia. A veszélyes, kiszámíthatatlan nagybátyjával és magát agyondolgozó anyjával együtt nyomorban élő Lousia Cannon szebb életről álmodik, lehetőség szerint minél messzebb Londontól. A fiatal lány számára a megváltást jelenti az Oxfordshire gyönyörű vidékén található Mitford házban kínálkozó munkalehetőség, ahol a Mitford nővérek mellé keresnek szolgálót. Lousia Cannon egyszerre lesz a hat lány dajkája, gardedámja és a legidősebb nővér, a 16 éves, éles eszű és éles nyelvű Nancy bizalmasa. A környéket eközben egy hátborzongató rejtély tartja lázban: a legendás ápolónő, Florence Nightingale keresztlányát, Florence Nightingale Shore-t fényes nappal gyilkolják meg egy vonaton. A szövevényes ügybe Louisa és Nancy is belekeveredik, de mit tehet két fiatal lány egy olyan gyilkossal szemben, aki bármire képes, hogy elkerülje a lelepleződést?


Jessica Fellowes megtörtént eseményeken alapuló regénye egyszerre idézi meg Agatha Christie klasszikus bűnügyi történeteit és a Downton Abbey hangulatát. A Mitfordi rejtélyek az elmúlt évek egyik legnagyobb nemzetközi sikert arató brit krimisorozata.


A férfi, aki kétszer halt meg

Richard Osman

 

A képen szöveg, újság látható

Automatikusan generált leírás

 

A csütörtöki nyomozóklub folytatása!


A következő csütörtökön újra együtt a nyomozóklub.


Elizabeth levelet kapott egy régi kollégájától, aki fontos szereplő volt a nő életében. A férfi most a segítségét kéri egy olyan üggyel kapcsolatban, amelyben ellopott gyémántok és egy rettegett maffiafőnök is szerepel, és ami miatt veszélyben forog az élete.


Miközben egyre nő a halottak száma, Elizabeth csatasorba állítja Joyce-t, Ibrahimot és Ront a kíméletlen gyilkos utáni hajszában. És ha még a gyémántokat is megtalálnák, az lenne csak az igazi ráadás.


Ezúttal azonban egy olyan ellenséggel néznek szembe, akinek nem jelentene különösebb gondot eltenni négy öregembert az útból. Vajon képes lesz a csütörtöki nyomozóklub elkapni a gyilkost, mielőtt ő kapná el Elizabethéket?

 

 

Fedezd fel a legizgalmasabb krimi könyveket a Book24 kínálatában!


2021.01.06.