Nincs engedélyezve a javascript.

Pagony Játékkiadó könyvek a Book24 kínálatában

A Pozsonyi Pagony Zrt. a kortárs magyar gyermekirodalom kiemelkedő kiadója. A minőségi gyerekkultúra elkötelezett híveként céljuk, hogy a gyerekkönyvekhez való hozzáállás és a gyerekirodalomról való gondolkodás itthon is felnőtté váljék.

A Pagony elsősorban kortárs magyar szerzők és illusztrátorok műveit adja ki – a szerzőik között tudhatják többek között Berg Juditot, Gimesi Dórát, Harcos Bálintot és Lackfi Jánost. Emellett kiváló külföldi alkotásokat is igyekszik bemutatni a népszerű kiadó. Olyan híres figurákat, karaktereket és történeteket köszönhetünk a Pagony szerzőinek, mint a Boribon, Bogyó és Babóca, Pitypang vagy akár Csoda és Kósza…

A Pozsonyi Pagony a könyvei korosztály tekintetében széles skálán mozognak, ugyanis a legkisebbektől kezdve egészen a kamasz, sőt, fiatal felnőttkorig tudnak kínálni minőségi olvasnivalót. Kötelességüknek érzik, hogy a 12 éven felüli kis- illetve nagy kamaszok kezébe is minőségi kortárs olvasmány kerülhessen.

A Book24 kínálatában fellelhetőek a kiadó remek gyerekkönyvei, melyekkel igazán szórakoztató és tartalmas pillanatokat szerezhetünk csemetéinknek!

Ajánló

Noora Kunnas - Lili, Mikkó és a minikalózok

Egy vagány öreg hölgy, egy beszélő kakas és lázadó minikalózok... Ki hitte volna, hogy Lilire és Mikkóra ennyi izgalom vár az utálatos és unalmas Jim bácsinál? Telma Salamander és cseppet sem hétköznapi csapata javában készül a kisváros fontos rendezvényére, a virágfesztiválra. Minden készen áll, amikor egy véletlen mozdulat különös események sorozatát indítja el...

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betus, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak! Készíts be a takaró alá egy zseblámpát is, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Lili, Mikkó és a minikalózok

Lili, Mikkó és a minikalózok

Noora Kunnas
Pozsonyi Pagony Kft., 2021.
Zseblámpás könyvek

Kalas Györgyi - Sandwich grófja és a nápolyi pizza

Gondoltál már arra, hogy minden ételnek megvan a maga története? Valaki egyszer rájött, hogyan lehet kenyeret sütni kemencében, és hogy tojásból, tejből és lisztből palacsinta lesz. Magyarországon sem ettek mindig paprikás krumplit, sokáig azt sem tudták, mi fán terem a krumpli és a paprika. Az ételek hosszú és izgalmas utat tettek meg, mielőtt a mai formájukban a tányérunkra értek. Kalas Györgyi régóta foglalkozik gasztronómiával, ebben a könyvben a gyerekek kedvenc ételeinek legérdekesebb történeteit gyűjtötte össze. Kiderül, hogyan sütik a nápolyi pizzát, hányféle tészta van Olaszországban, mi köze a sült krumplinak a belga halászokhoz, milyen a kakaó termése, és miért készítettek először szusit. De a könyvben a csoki, a chips és a ketchup történetét is megismerheted! Horváth Ildi gyönyörű rajzaitól pedig biztosan megéhezel, így a könyv végén néhány receptet is találsz, amit jó szórakozás lesz otthon elkészíteni.

Sandwich grófja és a nápolyi pizza

Sandwich grófja és a nápolyi pizza

Kedvenc ételeink története

Kalas Györgyi
Pozsonyi Pagony Kft.

Fedezd fel a Pozsonyi Pagony Kft. nagyszerű gyerekkönyveit a Book24 kínálatában!