Paranormális könyvek kínálata

Az embereket valahogy mindig is érdekelték a megmagyarázhatatlan, misztikus, rejtélyes, paranormális esetek. Egyesek csak abban hisznek, amit látnak, és ami reális. Ám mégis vannak olyan események, amelyekre ésszerű magyarázat nehezen adható, ez a titokzatosság pedig sokak figyelmét felkelti. A paranormális szerzemények pont ilyen történetekkel foglalkoznak, némi fantáziával megspékelve. A paranormális témájú könyvek olvasása a horror és a feszült izgalmak kedvelőinek egyik kedvenc elfoglaltsága.


A képen személy, computer látható

Automatikusan generált leírás


Szellemek, vámpírok, démonok, különös időjárás, szuperképességek, magától mozgó tárgyak: számodra melyik megmagyarázhatatlan jelenség a legizgalmasabb? Cikkünkben elhoztunk néhány hátborzongató, szinte hihetetlen történetű paranormális könyvet. Fedezd fel a széles kínálatunkat!


Ajánló


Battleground Zero

Gaál Viktor

 

A képen szöveg, aláírás látható

Automatikusan generált leírás

 

Nem túl gyakori, hogy valaminek a kezdetét ennyire pontosan hozzá tudod kötni egy bizonyos dátumhoz, különösen, ha ez a valami ilyen gyorsan terjed. November ötödike volt a fordulópont, legalábbis Londonban. Az apokalipszis visszavonhatatlanul elkezdődött, a felnőttek kezéből kicsúszott az irányítás – a gyerekek viszont játszi könnyedséggel vették át a kontrollt.

Gaál Viktor regénye ijesztő képet fest arról a világról, ahol már semmi sincs úgy, ahogy korábban volt, ahol a megtanult minták nem működnek, ahol a valóság minden képzeletet felülmúl, és végérvényesen úgy is marad.

VIGYÁZAT! BRUTÁLIS, SZÓKIMONDÓ SZÖVEG!

Adam Osburn vagyok. Harmincéves. Londonban élek. Egy pályavesztett kulturális antropológus, könyvesbolti eladó. Sosem akartam Londonban élni, sem könyvesbolti eladó lenni.

Már nem vagyok az. Ennyi a jó hír.

Túlélő vagyok. Túléltem az apokalipszist.

Hallottál az Elysium hálózatról? És Ozy üzeneteiről?

Nem?

Az baj.

Akkor te nem leszel túlélő.


Evernight - Örökéj

Claudia Gray

 

A képen szöveg, személy látható

Automatikusan generált leírás

 

Bianca szökni akar. Bianca új diák az Evernight Akadémián, egy háborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jófomán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, régesrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története, és a veszélyes szövetségeket felvonultató izgalmas események lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasónak. Claudia Gray New Yorkban él és dolgozik. Az Evernight az első regénye.

 

Graceling - A garabonc

Kristin Cashore

 

A képen szöveg, alkohol, ital látható

Automatikusan generált leírás

 

Katsa, a garabonc Úrnő, egyike azoknak a ritka és fura szerzeteknek, akik különös képességgel születtek. Az ő rendkívüli tehetsége a küzdelemben, a halálosztásban mutatkozott meg; nyolcéves kora óta tudja, hogy akár puszta kézzel is képes embert ölni. A király unokahúgaként kiváltságos életet élhetne, de garabonciája miatt kénytelen a király erőszakos megbízásait teljesíteni. Amikor találkozik a szintén garabonciás harcos Pó herceggel, Katsa még nem sejti, hogy élete fordulóponthoz ért. Nem számít arra, hogy Pó a barátja lesz. Nem számít arra, hogy megtudja az igazságot a saját garabonciájáról – a legkevésbé pedig arra, hogy egy távoli földön lappangó, rettenetes titok közelébe kerül... A garabonc Úrnő, ez a modern lányregény, újfajta módon mesél arról, hogyan válik egy kamaszlány minden szempontból önmaga urává, hogyan érik független és felelős nővé, miközben olyan lélegzetelállító szerelemről olvashatunk benne, amely kétségkívül felveszi a versenyt az Alkonyattal.

 


Szereted a hátborzongató, misztikus, túlivilági történeteket? Akkor nálunk a legjobb helyen jársz. Szerezd be a legújabb paranormális könyvedet a Book24-től!


2022.05.12.