Rendkívüli olvasás kihívás!

Játsszon és nyerjen a BOOK24-en!

Kedves Vásárlóink!

Szabados Ági Facebook posztjában osztott meg egy rendkívüli olvasás kihívást, amelyhez mi is szeretnénk csatlakozni.
A kezdeményezés lényege, hogy az aktuális veszélyhelyzetre való tekintettel minél többen maradjunk otthon és töltsük hasznosan, olvasással a szabadidőnket.

Mi is nagyon fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk a saját egy egymás egészségére. Az otthon töltött időben pedig mindenkit arra buzdítanánk, hogy vegyék elő régen vágyott könyveiket és olvassák el azt.

Így támogatva Ági felhívását, 2020.03.13-tól nyereményjátékot hirdetünk a Instagramon keresztül, ahol 5 szerencsés játékos egy-egy 10.000 Ft értékű BOOK24 könyvutalványt nyerhet.

 

Mit kell ehhez tennie?

1. Olvasson a szabadidejében, kehetőség szerint otthon :)
2. Készítsen a könyvről egy fotót!
3. Töltse fel nyilvános Instagram profiljába a képet a #otthonolvasok és #vanidomolvasni hastagekkel
4. Kövesse a BOOK24hu az Instagramon
5. És már játékban is van!

A sorsolás 2020. április 1-én történik.
A nyertesekkel az Instagramon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.


Ha teheti, ossza meg családjával, barátaival, ismerőseivel a felhívást, hogy minél többen töltsék otthon, biztonságban az elkövetkező időszakot!

A játékszabályzat letöltéséhez kattintson ide.

 

Figyelem! Az Instagram adatvédelmi szabályzata okán a privát fiókokba feltöltött fotókat nem látjuk, így nem tudjuk érvényes pályázatnak tekinteni. Javasoljuk, hogy azok a felhasználók, akik seretnének a játékban résztvenni, de privát fiókkal rendelkeznek az Instagram profiljukban állítság át nyilvánosra a fiókjukat a játék időtartama alatt.