Nincs engedélyezve a javascript.

Nyári újdonságok

A Book24 célja, hogy vásárlóit minőségi olvasmányokkal szolgálja ki, biztosítva ezzel a könyvimádók tartalmas időtöltését, felhőtlen szórakozását és maximális kikapcsolódását. A folyamatosan bővülő könyvkínálat elhozza a legfrissebb és legizgalmasabb irodalmi újdonságokat, igazán nagyszerű kedvezmények keretében!

A nyári időszakban sokan olvasással kívánnak megpihenni, feltöltődni és kilépni a szürke hétköznapok körforgásából. Egy jó könyvvel a kezünkben a vízparton, a kertünkben vagy akár a vonaton hátradőlve adhatjuk át magunkat a megindító történeteknek, bármilyen műfaj vagy téma legyen is a kedvencünk. Egy humoros kalandregény, egy titokzatos krimi, netán egy különleges szakácskönyv? Válaszd ki legújabb nyári olvasmányod a Book24 kínálatából!

Ajánló

Denise Hunter - Könyvesbolt a tengerparton

Adnál még egy esélyt? Az lenne a dolgok rendje, hogy Sophie Lawson jól érezze magát a húga esküvőjén. De ha tudta volna, ki lesz a vőfély, sehogy sem tudta volna megacélozni magát. Miután az édesanyja fekvőbeteg lett, és az apjuk lelépett otthonról, Sophie anyjuk helyett gondoskodott két testvéréről: Sethről, és a húgáról, Jennáról. Támogatta őket, amíg elvégezték a főiskolát, és félretette álmát, hogy saját könyvesboltot nyit Piper’s Cove-ban, ebben a festői észak-karolinai kisvárosban, ahol gyerekkorukban olyan sok időt töltöttek. Végre itt az alkalom, hogy Sophie megvalósítsa célját, hiszen Seth állást kapott, és Jenna is sínen van: hozzámegy a pasijához, akivel főiskola alatt együtt jártak. A lagzi Piper’s Cove-ben lesz. De aztán kiderül, hogy a vőfély nem más, mint Aiden Maddox, Sophie gimis szerelme, aki annak idején faképnél hagyta Sophie-t. Vajon mit hoz az újabb találkozás? Sophie miért bízzon abban, aki egyszer már átejtette? Vágtatva közeledik Piper’s Cove felé a hurrikán, és egy biztos: ha odaér, kő kövön nem marad.

Könyvesbolt a tengerparton

Könyvesbolt a tengerparton

(E-könyv)
Hunter Denise
Next21, 2021.

Douglas Century, Andrew Hogan - Vadászat El Chapora

A Narcos és az EL Chapo c. Netflix sorozatokból ismert drogbáró, és az elfogására esküdött amerikai DEA ügynök története. Andrew Hogan hét éven át üldözte a Köpcöst, a multimilliárdos mexikói drogbárót, aki akárcsak Pablo Escobar, egyszerre volt Robin Hood és közben többezer ember haláláért felelős, brutális szociopata.
"El Chapo" háborút folytatott vetélytársai területeiért, és ez százezer áldozattal járó, soha nem látott méretű drogháborúvá duzzadt. A könyvben nyomon követhetjük Hogant, ahogy megpróbálja kivitelezni a látszólag lehetetlent: átkel a határon Mexikóba, hogy letartóztassa a Köpcöst, a Sinaloa kartell vezetőjét, aki több mint egy évtizeden át siklott ki a törvény markából, és akit érinthetetlennek hittek. Beépített ügynökként Hogan céltudatosan és módszeresen kapaszkodott fel a Sinaloa kartell, a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb drogszervezete szamárlétráján.

Vadászat El Chapora - Így kaptuk el a világ legkeresettebb drogbáróját
23.png

Vadászat El Chapora - Így kaptuk el a világ legkeresettebb drogbáróját

Andrew Hogan, Douglas Century
Művelt Nép Könyvkiadó, 2021.

Gárdos Péter - Hajnali láz

Egy levélköteg 60 éven át várta, hogy a szekrény mélyéről előkerülve megmutassa, mit jelent az újrakezdés, a kitartás, az élni akarás és a határtalan szerelem.
Svédország, 1945. A huszonöt éves Miklós Bergen-Belsen koncentrációs táborából a svédországi Gotland szigetére szállítják. Aztán a rehabilitációs kórházban ismét halálra ítélik: svéd orvosa hat hónapot ad neki. De Miklós hadat üzen a sorsnak, és levelet ír száztizenhét szintén Svédországban ápolt magyar lánynak azzal a céllal, hogy egyiküket feleségül veszi. Hamarosan rátalál az igazira: mint aki megtáltosodott, úgy ragadja magával a tizenkilenc éves Lilit bűbájos soraival, lehengerlő stílusával. A Hajnali láz az élet szerelmes regénye, amelyet magyarországi megjelenése után a világ legfontosabb könyvkiadói is felfedeztek.

Hajnali láz
23.png

Hajnali láz

Gárdos Péter
Open Books

Fedezd fel a Book24 nyári újdonságait, és szerezd be a legújabb, magával ragadó olvasmányodat!