Nincs engedélyezve a javascript.

Női erő - könyvek kifejezetten nőknek

A női könyvekben egy közös biztosan van: mind inspirálóak! Talán egyesek úgy gondolják, hogy csupán a romantika, a divat és a receptek teszik ki a szebbik nem érdeklődési körét, ha könyvről van szó. Ám a hölgyek a valóságban a szivárvány minden színét képviselik, nincs számukra akadály, erejük korlátlan. Beszélhetünk karrierről, családról, a világ beutazásáról, hihetetlen sport teljesítményekről, gasztro csodákról vagy akár politikáról, a nők mindenhol megtalálják a helyüket. Éppen ezért a könyvek, melyek nőknek íródtak, nagyon sokrétűek, témájukat tekintve változatosak és különlegesek.

Ajánló

Jennifer Wright - Mi voltunk az elsők - Párkapcsolati tanácsok nőktől, akik már átélték…

Szeretnél szexi, magabiztos és vonzó lenni? Vagy már az vagy, de még többet szeretnél kihozni a randijaidból és a párkapcsolatodból? Minden korok legnevesebb női ikonjai bőven elláthatnak tudnivalókkal, ha flörtről, csábításról, tartós vagy alkalmi kapcsolatokról, szexről, házasságról van szó. Tudj meg mindent a múlt legbefolyásosabb és legmeghatározóbb nőitől, akik előtt ott hevert az egész világ, de legalábbis jó pár férfi – vagy nő – szíve. Párkapcsolati tanácsadóink: Kleopátra, Josephine Baker, Grace Kelly, Frida Kahlo, Marilyn Monroe, Coco Chanell… – közel 50 ikonikus nő, akik ujjuk köré csavarták a világot!
Merd felvállalni önmagadat, merd átadni magad a vágyaidnak, élj szabadon! A könyvet ajánljuk minden nőnek, ma és holnap, akik kicsit másként csinálják…

Mi voltunk az elsők
23.png

Mi voltunk az elsők

Párkapcsolati tanácsok nőktől, akik már átélték…

Jennifer Wright
Scolar Kiadó Kft., 2019.