Mit hozzon a nyúl?

Hamarosan itt a húsvét, érkezik a Nyúl. Idén nem lesz minden rendhagyó, a családlátogatások, locsolások is elmaradhatnak, de az otthon töltött napokon a legkisebbeknek is remek kikapcsolódás lehet egy-egy izgalmas történet, érdekes mese. Március 26-ig 24%-os kedvezménnyel kínáljuk gyerekkönyveinket, hogy ezzel is tartalmasabbá tegyük majd az ünnepet és a tavaszi szünetet.

Érdeklődő kis tudós palánták 101 dolgot tudhatnak meg többek között kísérletekről, középkori várakról, elektromosságról, az emberi testről pedig akár 222 érdekes információt!

Mit hozzon a nyúl

Fiúknak és lányoknak, kistesóknak és nagytesóknak is számos mese, történet került a listára. A legkisebbeknek szülinapi mesekönyveket is ajándékozhatunk. Családi időtöltéshez ajánljuk az 52 kártya sorozatot, kint és bent egyaránt feldobják a hangulatot.

Akik maguk olvasnának hosszabb, de szórakoztató műveket, azok ne hagyják ki az örök klasszikusokat: Móra Ferencet, Janikovszky Évát és Lázár Ervint. Gyerekkorunk meghatározó írói a szülőket is visszarepítik a gondtalan múltba, ha mégis inkább ők olvasnak fel.

Húsvét

Vannak bőven állatos olvasnivalók is, a sok-sok generáció által megismert Brémai muzsikusoktól kezdődően egészen A Futrinka utcán túlig és tovább. Ha pedig kimondottan nyulas könyvet iktatnánk be az ünnepekre, akkor A kockásfülű nyúl, A Károlyi-kert nyuszija vagy A balettnyuszik mindenképpen polcra kívánkoznak A furfangos nyúl meséivel együtt!

A fentieken kívül hangoskönyvek, kifestők, foglalkoztatók, matricás albumok teszik teljessé a kínálatot.