Nincs engedélyezve a javascript.

Megjelent Karády Anna nagysikerű Zserbó című könyvének a folytatása!

Az írónőről:

Karády Anna 1986 telén született, gyermekkorát a Balaton mellett töltötte, ahogyan iskoláit is ott végezte. Budapesten járt ezután egyetemre és jogi karon szerzett diplomát, egészen addig dolgozott szakmájában, míg meg nem írta első regényét, azóta pedig az írás szerelmesének tartja magát.

Nemrég jelent meg a Zserbó című kötete, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idejébe repíti vissza az olvasókat. Aki még ennél is korábbi időkbe szeretne utazni, az pedig részt vehet egy igazi időutazásban az írónő Füredi lány című könyvsorozatával. 

Karády Anna legújabb regénye a Zserbó 2:

Karády Anna, a népszerű “A füredi lány” trilógia írónője, ezúttal egy történelmi romantikus történetbe kalauzol minket, ahol betekintést nyerhetünk Őfelsége Zenta hadihajójának szívszorító történetébe és a világot járó tengerészek különös életébe.

A történet az 1910-es évekbe repíti vissza az olvasókat, abba az időbe amikor Európa a Nagy Háború felé sodródik. Szépkúti Blanka az abbáziai Gerbeaud cukrászdában dolgozik, de az élet számos meglepetést tartogat a nő és a báró Hollósy Ármin számára.

Megpróbáltatásokkal teli szerelmük a háború előszobájában születik és hamar visszarántja őket a valóság mikor a haditengerészeti mozgósítási parancs miatt a tengerésztisztnek el kell hagynia a szigetvilág édenkertjét és egyben szerelmét is. Események sorozata összezúzza álmaikat és felborítja terveiket. Vajon hogyan változik meg a szerelmesek élete a háború hatására, és otthonra találhat Zserbó- kisasszony a tenger partján? 

Zserbó 2.
Bestseller könyvek

Zserbó 2.

A háború tengerén

Karády Anna
GAMMA Kiadó, 2023.10.17.

Fedezd fel Karády Anna regényeit a Book24 webáruház könyv kínálatában és ismerd meg a Zserbó történetét! A Zserbó sorozat ideális olvasmány lehet minden rajongó számára, aki szereti a megindító történeteket a szerelemről, vágyról, reményről és magányról.