Nincs engedélyezve a javascript.

Megjelent a Harry Potter Varázsalmanach

harry_potter-1.jpg

Az elmúlt évtizedekben a J.K. Rowling által megalkotott Harry Potter könyvsorozat világszerte hatalmas sikert aratott. A varázsvilágba kalauzoló történetek, a lenyűgöző karakterek és a káprázatos varázsvilág mind a fiatal, mind az idősebb olvasókat egyaránt elvarázsolták. A hét kötetből álló sorozat magával ragadóan meséli el a fiatal varázslótanonc, Harry Potter, és barátai, Ron Weasley és Hermione Granger kalandjait a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában.

Az évek során a Harry Potter rajongók világszerte tanulmányozták a varázsvilág részleteit, most azonban új lehetőség nyílik azoknak, akik még mélyebben szeretnék felfedezni ezt a lenyűgöző univerzumot: a Harry Potter Varázsalmanach megjelent!

A Harry Potter Varázsalmanach egy lenyűgöző enciklopédia, amely részletesen bemutatja a sorozat világát. Az olvasók megismerhetik általa a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola házait, tanárait és diákjait, valamint a különböző varázslatokat és lényeket. A könyv gazdag illusztrációkkal, részletes leírásokkal és érdekes háttér információkkal szolgál.

A Harry Potter Varázsalmanach ideális olvasmány minden rajongó számára, aki további kalandokra vágyik a sorozat varázsvilágában, vagy egyszerűen csak szeretné mélyebben felfedezni a már jól ismert történeteket és karaktereket. Legyen szó a Roxfort házversenyekről, a sárkányokról vagy a varázslatok alapjairól, ez a könyv mindent tartalmaz, amit egy Harry Potter rajongónak tudni érdemes!

Harry Potter Varázsalmanach
Bestseller könyvek

Harry Potter Varázsalmanach

Animus Könyvek, 2023.10.10.
Harry Potter sorozat