Megérkeztek a Book24.hu könyvautomaták!

A Book24.hu könyvautomatái megérkeztek, amelyekben helyben is vásárolhatunk 24% kedvezménnyel, illetve internetes rendeléseinket is bármikor átvehetjük, sőt az automatáknál lehetőség van a Book24.hu könyváruház teljes kínálatából válogatni és vásárolni, 24% kedvezménnyel, majd a következő munkanapon, az automaták bármelyikénél, ingyenesen átvenni a megrendelt csomagot.

Jelen pillanatban, négy helyszínen, Auchan Budaörsnél, a Corvin Plázában, a TESCO Express Fogarasi úton és az Aréna Plázában találhatóak meg ezek a különleges automaták, amelyekre november 13-án, a Book24.hu második születésnapja alkalmából, hostessek is felhívják majd a figyelmet a helyszíneken.

A könyvautomaták jelenléte megoldást jelenthet azoknak az internetes vásárlóknak, akiknek eddig gondot jelentett, hogy milyen címre rendeljék csomagjukat, otthon lesznek-e vajon, ha érkezik a futár. A könyvautomatáknál a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor, biztonságosan, fedett helyen vehetik át a rendelésüket.

Az automatákban időről időre más sikerkönyvek is megtalálhatóak lesznek majd, amelyek azonnal megvásárolhatók 24% kedvezménnyel, akkor is, ha esetleg a megrendelt csomag összeválogatásánál maradt ki, vagy még nem volt készleten, vagy akkor is, ha az automata mellett elsétálva kelti fel a vásárlók figyelmét. Az automatáknál nem csak az előre megrendelt csomagot lehet átvenni, vagy azonnal vásárolni, hanem érintőképernyő segítségével lehetőség van könnyen és gyorsan böngészni a Book24.hu könyváruház teljes kínálatát. A kiválasztott könyvek azonnal, 24% kedvezménnyel megrendelhetőek, bankkártyával kifizethetőek, és a következő munkanapon bármelyik Book24 könyvautomatánál ingyenesen át is vehetőek.

Már ma érdemes megnézni az automaták kínálatát, élni az ingyenes csomagátvétel lehetőségével, de november 13-án, a Book24.hu születésnapján, mindenképpen megéri kilátogatni a helyszínekre, mert garantált ajándékok, különleges, dedikált könyvek és meglepetések várják az érdeklődőket.