Mastercard Priceless Specials - július

Vegyen részt a Mastercard®️ Priceless Specials kedvezményprogramban!

 

Személyreszabott akciókkal, kuponokkal vár a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram minden regisztrálót!

A Priceless Specials egy pontgyűjtő program, melynek keretein belül értékes nyereményeket és kedvezményeket nyerhetnek a kártyával vásárlók.


2019. július 3-30. között INGYEN SZÁLLÍTÁS kuponkódot szerezhet be 5 pontért a Mastercard®️ Priceless Specials kedvezménypogramjában!


Hogyan működik?

A Priceless Specials programban való részvétel két jogosultsági szinten lehetséges: a regisztrációval regisztrált látogatóként, ezt követően – a bankkártya adatainak megadásával történő – feliratkozással feliratkozott kártyabirtokosként. A feliratkozott kártyabirtokosok pontokat gyűjthetnek, és azokkal ajánlatokat tölthetnek le. A kártyabirtokosok a programban regisztrált Mastercard® vagy Maestro® típusú bankkártyával történő fizetések után programfiókjukban ellenőrizhetik az összegyűjtött pontokat, amelyekkel izgalmas ajánlatokat tölthetnek le.

Az ajánlatok között szezonális, exkluzív kedvezményekkel találkozhatnak a kártyabirtokosok, köztük a BOOK24 aktuális ajánlataival is! A széles kínálat, folyamatos akciók, legújabb könyvek és sikerkötetek mellett, most a BOOK24 minden hónapban különleges ajánlattal ajándékozza meg a Priceless Specials programban résztvevőket!

 

TOVÁBB A KEDVEZMENYEK.MASTERCARD.HU OLDALRA