Masha és a Medve - Karácsonyi kaland

Nyerjen páros belépőjegyet a Masha és a Medve című gyermekelőadásra!

 

Vásároljon 2019. december 2-10. között nyomtatott könyvet és legyen esélyes a 10 db, összesen 13.600 Ft értékű páros belépőjegy egyikére.

 

A nyereményjegyek a 2019. december 15. 10:30-as Masha és a Medve - karácsonyi kaland c. előadására szól, amely a Mom Kultúrális Központban kerül megrendezésre.


A nyerteseket a vásárláskor megadott e-mail címükön értesítjük.

Sorsolás: 2019. december 11.

Nyereményjátékszabályzatot az alábbi linkre kattintva érheti el.

Elvinné az egész családot?

Vásároljon további jegyeket közvetlenül a szervezőtől:

Masha és a medve

Karácsonyi kaland

 

Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keveredik.

​Ezúttal egy fantasztikus kalandos nyomozásban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, mókussal és a farkas testvérekkel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint a neve is mutatja, nem hisz a csodákban és a varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes.

​A népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical magyar alkotógárda részvételével készült. ​Ha a szereplőkkel tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

A programot 2-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk.

Jegyvásárlás az alábbi linken lehetséges.