Nincs engedélyezve a javascript.

Legújabb Bioenergetic Kiadó könyvek

bio600.jpg

A Bioenergetic Kiadó 1989-ben az ezoterikus könyvek egyik első úttörő magyar kiadójaként vált ismertté és azóta is töretlenül van jelen a könyvkiadók között.

Balogh Béla - A végső valóság című könyvvel kezdődött a sikerük és az író azóta is szorosan együttműködik a kiadóval, baráti viszonyt ápolva a munkatársakkal.

A Kiadó legfőbb küldetésének azt tekinti, hogy az olvasók elé tárja azokat a magyar, valamint külföldi spirituális könyveket, amelyek elengedhetetlenek a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez.

Ezen kívül különös figyelmet fordítanak az egészséges életmód kialakítására is, így számtalan könyvük nyújt segítséget a nyers és vegán életmód kialakításában, valamint a testet és lelket egységként kezelő mozgásfajtákról is találunk hasznos írásokat. 

Kiadványaikban nagy hangsúlyt fektetnek az öngyógyításra, ezért több önsegítő, önismereti, meditációs és párkapcsolati könyvet is kiadnak. 

Az olvasók több, mint 500 könyv közül válogathatnak, olyan témák közül, mint az asztrológia, az egészségmegőrzés, az életmód, az energetika, a filozófia, a pszichológia, a gyógyítás, a jóga, a mágia, a misztika, a meditáció, a hatékony kommunikáció tudománya, a párkapcsolatok, a táplálkozás, a kártyajóslás és a tarot.

A Bioenergetic Kiadó hozzásegíti az olvasókat, hogy a saját útjukon haladva fedezzék fel a legbelsőbb erőiket és ezáltal kiteljesedjenek, így megtöltve az életüket boldog pillanatokkal.

Könyvajánló

Diana Richardson - Lassú szex

Ez a könyv a lassú szex gyógyító és spirituális erejét tárja fel, miközben lépésről lépésre útmutatót ad azoknak a pároknak, akik elég elkötelezettek ahhoz, hogy szexuális életüket az egymást kiegészítő energiák meditatív, szeretetteljes egységévé alakítsák. Kifejti, hogyan fokozza a lassú szex az érzékenységet, a szexuális életerőt, és elmondja, hogy a lassú szex - hiszen megteremti és visszahozza a szeretetet és a szerelmet - maga a szerelmi szex. A könyv különféle testhelyzeteket is ábrázol, amelyekben megvalósítható a szemkontaktus, a mély, hosszan tartó behatolás, a puha behatolás, és megtudhatjuk azt is, hogy a szexet könnyűszerrel megtarthatjuk és élvezhetjük idősebb korunkban is.

Lassú szex

Lassú szex

A kimeríthetetlen gyönyör útja

Diana Richardson
Bioenergetic Kiadó Kft., 2024.03.28.

Dr. Joe Dispenza - A placebo te magad légy!

Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által - gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy placebóban hittek. A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatásal kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé.

A placebo te magad légy!

A placebo te magad légy!

Az elme hatalma az anyag fölött

Dr. Joe Dispenza
Bioenergetic Kiadó Kft., 2024.03.28.

Dr. Bradley Nelson - Body Code

A Body Code a holisztikus gyógyítás valóban forradalmi módszere. Az Emotion Code módszer határait kitágítva segít "dekódolni" és orvosolni a problémák mögött húzódó valódi egyensúlyvesztéseket. Átfogó tudásbázist ad mindarról, ami a testben elromolhat; a kvantumfizika törvényeinek felhasználásával harmóniát teremt ott, ahol megbillent az egyensúly. Lehetővé teszi, hogy rácsatlakozzunk erre a belső tudásra, és megtaláljuk azokat az egyensúlytalanságokat, amelyek fizikai, mentális és érzelmi problémáink gyökerei. Beazonosításukkal és feloldásukkal képessé válunk testünk veleszületett gyógyító erejének aktiválására.

Body Code

Body Code

Fedezd fel tested öngyógyító képességét!

Dr. Bradley Nelson
Bioenergetic Kiadó Kft., 2024.03.08.

Dr. Mindy Pelz - Mindent a böjtről – Nőknek

Napjaink legtöbb egészségügyi problémája anyagcserezavarokra vezethető vissza. A magas vércukor- és koleszterinszint, a vérnyomás ingadozása vagy a növekvő derékbőség mind ezt jelzi. Bármilyen súlyos is a helyzet, van egy egyértelmű kiút. Egy olyan út, amely nem vesz igénybe időt, és pénzbe sem kerül. A tudomány is alátámasztja és bárki, bárhol, bármikor megteheti. Ez pedig a böjt. Bár a tudományos bizonyítékok egyértelműen alátámasztják a böjt gyógyítóerejét, egységes alkalmazása mégsem mindig működik. A klienseinél tapasztalt átütő sikereken felbuzdulva dr. Mindy Pelz kifejezetten a női hormonok és a menstruációs ciklus jellegzetességeire fókuszálva alkotta meg könyvét. A könyv több mint 60 receptet tartalmaz, melyek nőkre szabott, egyedi étkezési stílusokon alapulnak, valamint támogatják a böjt harmonikus és egészséges lezárását.

Mindent a böjtről – Nőknek

Mindent a böjtről – Nőknek

Egészség, vitalitás, hormonegyensúly és tartós fogyás a böjt gyógyítóerejével

Dr. Mindy Pelz
Bioenergetic Kiadó Kft., 2023.11.22.

Fedezd fel a Bioenergetic Kiadó legújabb könyveit a Book24 webáruház kínálatában!