Nincs engedélyezve a javascript.

Legjobb könyvek hölgyeknek

Olvasni minden évszakban jó, ez vitathatatlan. Egyes kutatások szerint a nők többet és többfélét olvasnak, mint a férfiak, lelkesebbek és kitartóbbak. Más kutatások lehet, hogy cáfolnák ezt, ebben az ajánlóban viszont kimondottan hölgyeknek válogattunk olvasnivalót a legkülönfélébb témákból.

Osho - Nők könyve

A női szerepek az évszázadok alatt megváltoztak, de vannak ősi princípiumok, amelyek eltörölhetetlenek. A Nők könyvében Osho több oldalról vezeti végig az olvasót a nők szerepein, gondolkodásán, tevékenységein. A könyvben többek között szó van házasságról, szerelemről, szexualitásról, anyaságról, családról mely témákat a szerző a tőle megszokott sajátos megvilágításban tárgyalja, és rámutat arra, hogy nő és férfi között a különbség viszonylagos, a szeretet pedig nem megköt, hanem szabaddá tesz.

Nők könyve

Nők könyve

(E-könyv)
Osho
Édesvíz, 2014.

Darida Benedek - Gyors és könnyű ételek

És ha már az ízeket emlegettük… Nőként a konyhában is helyt kell állni, de erre egyre kevesebb az idő, hiszen a mai nő általában dolgozik, nem egyszer vezető beosztásban. A mai nő sokkal többet utazik, mint nagyanyái tették és a világ ízeit is szívesen hazahozza, elkészíti, főleg, ha nem nagyon macerás és időigényes. Ehhez segít Darida Benedek Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre című receptkönyve, mely nemcsak gyors és különleges, hanem több, mint 170 egészséges recept leírását tartalmazza részletes útmutatóval és fényképekkel illusztrálva.

Gyors és könnyű ételek
23.png

Gyors és könnyű ételek

Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Darida Benedek
Art Nouveau, 2012.

Kriston Andrea - Intimtorna

Az egészség megőrzése mindennél fontosabb. A táplálkozáson kívül a mozgás, a torna is segíthet ebben. Az intimtorna pedig – bár már férfiak számára is adott a lehetőség – a női élet minden szakaszában kiemelkedő szerepet játszik: a szexualitásban, a várandósság és a szülés során ugyanúgy nem elhanyagolható, mint a változókorban. Számos előnye van, jelentősen javítja az életminőséget, de sokszor még a mentális egészséghez is hozzátesz. A téma nagy szakértője hazánkban Kriston Andrea, akinek Intimtorna című könyvében minden útmutatás megtalálható, mellyel már eddig is százezreknek segített megőrizni a nőiségét. Az intim testtájak egészségén kívül a feszes bőr és mell fiatalságának megóvására is fókuszál.

Kriston intim torna - 3. kiadás
23.png

Kriston intim torna - 3. kiadás

Kriston Andrea
Central Könyvek, 2022.

Természetes szépségápolás

Feszes bőrt kozmetikumok használatával is el lehet érni és egyre divatosabbak a természetes kozmetikumok. A természetes szépségápolás ezen túlmenően sokszor környezetbarátabb, mintha drága kozmetikumokat vásárolnánk és otthonunkban is kikísérletezhetjük, mely összetevők hatnak a legjobban. A Természetes szépségápolás című könyv erre kínál recepteket, illetve táplálkozási tanácsokkal, masszázstechnikák alkalmazásával nyújt alternatívát a szépülni vágyóknak.

Természetes szépségápolás
23.png

Természetes szépségápolás

Alapanyagok és receptúrák a bőr és a haj egészségének megőrzéséért

HVG Könyvek, 2020.

Jane Austen - Színezőkönyv

És ha ezek után még marad idő kreativitásra, de nem akarjuk felforgatni az egész lakást, viszont nőként közben egy kis könnyed romantikában is elmerülnénk, akkor fogjunk egy Jane Austen Színezőkönyvet, néhány színes ceruzát és az írónő műveiből válogatott szellemes és bölcs idézeteket olvasgatva lazítsunk Marty Noble elragadóan bájos és különleges illusztrációi között.

Jane Austen - Színezőkönyv
23.png

Jane Austen - Színezőkönyv

Partvonal Kiadó, 2021.