Nincs engedélyezve a javascript.

Kreatív, fejlesztő játékok a Pagony Játékkiadótól

A Pagony Játékkiadó nem csupán egy gyerekkönyvesbolt-hálózat, hanem Magyarország egyik vezető gyerekkönyvkiadója. Olyan szeretett és népszerű mesekönyvsorozatok gondozója, mint a Boribon, a Rumini, a Maszat, a kuflik, a Pitypang és Lili. A kiadó könyvei, játékai, szerzői és illusztrátorai számtalan gyermek és szülő szívébe lopták már be magukat.

A Pagony Játékkiadó játékai a gyerekek és szülők körében közkedvelt szereplők életét fűzik tovább: a könyvekkel azonos illusztrációval, egyedi, hazai ötleteken alapulva készülnek kifejezetten a korosztály igényeit figyelemben véve. Gyerekbarát, sokféle, hazai, egyedi, szép – ahogy a könyveiknél, a játékaiknál is ezt tartja szem előtt a Pagony Játékkiadó. Ezt bizonyítja, hogy már két játékuk is szakmai díjat nyert.

Kezdődhet a játék, a felhőtlen és szórakoztató időtöltés a Pagony Játékkiadójóvoltából!

Ajánló

Abszolút elfelejtett szavak

Tudod, mit jelent a kalucsni? Hát a prókátor? El tudod meggyőzően magyarázni, hogy mikor és mire mondjuk, hogy horribile dictu? Ebben a játékban 880 abszolút elfelejtett, vicces, furcsa, sosemvolt és szokatlan szót találtok, és 110 nem mindennapi közmondást. Már csak az a dolgotok, hogy elmagyarázzátok a többi játékosnak, mit jelentenek – aki a legtöbb embert meggyőzi a maga igazáról, az nyer! Hogy kiderüljön azért a szavak jelentése, egy kis szótárt is tettünk a játékba. Közben pedig lehet, hogy még meg is tanulod pár régi szó jelentését!

A játék tartalma: 110 szókártya, 1 szótár, 8 fakocka

Abszolút elfelejtett szavak
23.png

Abszolút elfelejtett szavak

Győri Hanna
Pagony Kiadó Kft., 2021.07.01.

KALANDOZOO – Marci az állatkertben

Ebben a játékban az állatkertbe látogattok az osztállyal. A tanítónéni kiosztja a feladatot, hogy kinek milyen állatokat kell megnéznie a kirándulás során. Juss el minél gyorsabban a küldetéslapodon szereplő állatokhoz, és nézd meg a lehető legtöbb állatot útközben! Ez persze nem is olyan könnyű. Szükséged lesz szerencsére, vagy némi csemegére, hogy előcsalogasd a kifutóban megbúvó állatokat.

Kalandozoo
23.png

Kalandozoo

Wéber Anikó
Pagony Kiadó Kft., 2021.

Zoknifogócska Szofival

Szofi nem akar zoknit húzni. Anya viszont aggódik, hogy Szofi megfázik, és megpróbálja a kislányára ráadni a zoknit, de Szofi nagy tüsszögve elrohan. Vajon utoléri anya a zoknival, vagy marad mezítlábas Szofi? Ebben a különleges játékban nem dobni kell, hanem zoknikártyákat elfújni, akár a gyertyákat a tortán – minél többet sikerül egyszerre elfújni, annál többet léphet Szofi! Anyának viszont résen kell lenni, és megjegyezni, milyen zokni volt a felborult kártyán, mert ha nem a megfelelőt fordítja, sosem éri utol villámgyors kislányát. Igazi örömjáték a legkisebbeknek!

Zoknifogócska Szofival
23.png

Zoknifogócska Szofival

Lencse Máté
Pozsonyi Pagony Kft., 2021.

Rumini hajónapló

A Ragacs-tengeren innen és túl Rumininak és barátainak rengeteg izgalmas kalandban volt részük. A hajónaplóban lapozgatva ezek a pillanatok elevenednek meg újra.

Ebben a gyönyörű kártyajátékban járjátok végig ti is Rumini utazásainak legfontosabb helyszíneit! Játsszátok ki a kezetekben tartott Ruminit, Balikót, Galléros Fecót és barátaikat a megfelelő helyeken! Persze érdemes lehet tartogatni őket – a játék vége felé egyre több pontot érnek. Csak nehogy a kezetekben maradjanak!

Rumini - Hajónapló
23.png

Rumini - Hajónapló

Pierrot
Pozsonyi Pagony Kft., 2021.

Fedezd fel kínálatunkban a nagyszerű Pozsonyi Pagony gyermekkönyveket is!