Nincs engedélyezve a javascript.

Karácsonyi ajándékkönyvek

blogcikk_kep_600x400.jpg

Karácsony közeledtével mindannyian a tökéletes ajándék után kutatunk szeretteinknek. Mi lenne, ha idén egy olyan ajándékkal lepnéd meg őket, ami nemcsak szórakoztató és inspiráló, de egyúttal a tudás és kaland kapuját is megnyitja számukra? 

Az ajándékozás művészete

Az ajándékok nem csupán fizikai értékkel bírnak, hanem az érzelmek és gondos odafigyelés szimbólumai is. A könyv így tökéletes választás lehet, hiszen ha jól választjuk meg, akkor egy egész világ, amit az ajándékozott felfedezhet vele.

Az élmények világa

Minden könyv egy kicsi ajtó egy új világba. Lehet az egy izgalmas krimi, egy romantikus regény, egy tudományos felfedezés vagy egy fantasy kaland – a könyv számtalan lehetőséget kínál az olvasóknak, hogy más helyekre kalandozzanak el, és különböző karakterek életébe csöppenjenek.

Személyre szabott ajándék

A könyv választása lehetőséget ad arra, hogy személyessé tegyük az ajándékot. Ha ismerjük az ajándékozott ízlését, érdeklődési körét vagy éppen egy titkos vágyát, könnyű olyan könyvet választani, amely számára valóban különleges lesz. Egy szépen megválasztott könyv azt üzeni, hogy figyeltünk, ismerjük és törődünk vele.

Időtlen elegancia

A könyv időtlen ajándék. Míg más tárgyak divattól függően változnak, a könyv mindig értékes marad. Egy jól megírt történet vagy mélyenszántó filozófiai mű évtizedekkel, sőt évszázadokkal később is ugyanolyan releváns és értékes lehet.

Könyvek karácsonyra

Ellis Kaut - Pumukli karácsonyi meséi

Vajon mire készül karácsonykor Pumukli, a kis kobold, aki Eder mester asztalosműhelyében él? Akármibe is fog, abból biztosan nagy kalamajka kerekedik! Új mesekönyvében advent minden napjára jut egy mókás kaland, melyek során a kis manó megismerkedik a mézeskaláccsal, a Mikulással és a karácsony megannyi szívmelengető szokásával.

Pumukli karácsonyi meséi

Pumukli karácsonyi meséi

Ellis Kaut
Ciceró, 2023.12.05.

Alexandra Benedict - Gyilkosság a karácsonyi expresszen

Senki sem sejti, hogy a vonat a pokolba tart, és többeknek nincs visszaút! Karácsony előestéjén a Londonból a Skót-felföldre induló éjszakai, hálókocsis vonat utasai már erősen ünnepi hangulatban múlatják idejüket, mikor a hófödte hegyek között kanyargó szerelvény kisiklik, egy csapásra hazavágva a hazatérni készülők hangulatát. Ha ez még nem volna elég, az ismert influenszert holtan találják a fülkéjében, majd egy másik útitársuk is elhalálozik. Aztán még egy…

Gyilkosság a karácsonyi expresszen

Gyilkosság a karácsonyi expresszen

Alexandra Benedict
Európa Könyvkiadó, 2023.11.03.

Jamie Oliver - Karácsonyi receptek

"Ez az impozáns könyv tizenhét év munkájának gyümölcse. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye – otthon te is megalkothatsz bármit, ami ebben szerepel. Ilyen könyvet csak egyszer ír az ember, tehát mindent megtettem azért, hogy a lehető legjobb legyen. Megtisztelő arra gondolnom, hogy a Karácsonyi receptek is részese lehet ünnepi előkészületeidnek – segíthet neked abban, hogy tökéletes legyen a karácsonyi lakoma. Remélem, minden évben újra előveszed majd. Boldog karácsonyt neked és a tieidnek, tőlem és az enyéimtől."

~Jamie Oliver

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek

Jamie Oliver
Park Könyvkiadó Kft., 2022.10.06.

Karácsonyi fények - Magyar írók karácsonyi elbeszélései

Legnagyobb ünnepünk tiszta és soha ki nem alvó fényét sokféleképpen tükrözik vissza az emberi sorsok, ahogyan e válogatáskötet elbeszélései is, amelyek mindegyike magyar alkotók tollából született. 

A kortárs és klasszikus írók friss vagy épp nosztalgikus sorai nemcsak karácsonyi hangulatba ringatnak, de a szívünket is melegséggel töltik el. Olvasás közben "mintha egy kis időre elengednék e meghajszolt világ rettenetes gyeplőit", és mintha kigyúlnának újra régi csillagaink, amelyeket úgy megcsodáltunk valamikor...

Karácsonyi fények

Karácsonyi fények

Magyar írók karácsonyi elbeszélései

Lazi Könyvkiadó, 2023.11.24.

Ha még mindig kételkedsz abban, hogy a könyv tényleg kiváló ajándék-e, gondolj bele, hány emlék és kaland rejtőzik a könyvespolcodon. Most ezt az élményt ajándékozhatod tovább másoknak is. Legyen az egy könyvmoly vagy egy kezdő olvasó, a Book24 kínálatában mindenki találhat valami kedvére valót. Idén ne csak egy egyszerű ajándékkal lepd meg szeretteidet, hanem egy olyannal, amely szórakoztat, inspirál és örök emlék marad.