Ízek a nagyvilágban - A nemzetközi konyha

A főzés felszabadít és boldoggá tesz. Főképpen akkor, ha valami igazán különleges, finom ételt készítünk. Legyen szó romantikus vacsoráról, családi összejövetelről, baráti sütögetésről vagy csupán arról, hogy saját magunkat szeretnénk megjutalmazni egy nehéz nap végén, a külföldi ételkülönlegességek a legszürkébb hétköznapokat is színessé varázsolják.


A képen étel látható

Automatikusan generált leírás

Olasz „al dente” tészták, szaftos amerikai burgerek, mexikói szószok, fűszeres ázsiai ételek. Minden térségnek és nemzetnek megvan a maga gasztronómiai hagyománya és jellegzetes ízvilága. Szerencsére ma már könnyen elkészíthetjük otthonunkban bármelyik ország specialitásait. A book24 kínálatában a nemzetközi konyha ínyenc receptjei várnak Rád! Tégy izgalmas utazást a nagyvilágban és fedezd fel a távoli ízeket és hangulatot!

Ajánló


Párizs Je’ taime - A francia szakácskönyv
Svenja Mattner-Shahi és Britta Welzer

Oh lá lá! Együnk úgy, ahogy az ínyencek - a gasztronómia szülőhazájában Párizs a szerelem városa. És mivel a szívhez közismerten a gyomron keresztül vezet az út, a francia konyha szerelmesei mindent megtalálnak ebben a csodálatos gasztrokalauzban, ami szem-szájnak ingere. A Franciaország különböző vidékeiről származó 100 recept között a közkedvelt klasszikusok - a lotaringiai quiche, a kakas borban, a créme brülée - mellett ott a helye a bisztrókonyha és az észak-afrikai gasztronómia újraértelmezett ételkülönlegességeinek is - a világ legérzékibb városában elkapott impressziókkal tálalva. Különleges alkalmakra pedig hat menüsort is ajánl a könyv, melyekkel azonnal elcsábíthatjuk vendégeink szívét - egyenesen Franciaország fővárosába! Élvezzük, ahogy a franciák!


Wok


A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás


A wok az ázsiai konyha egyik alapvető kelléke, amely időközben a világ többi részén is elterjedt, mert a segítségével gyorsan lehet egészséges és változatos finomságokat készíteni. Ez a hasznos szakácskönyv több mint 170 egzotikus recept gyűjteménye, amit kifejezetten úgy állítottunk össze, hogy az ínycsiklandó ételek percek alatt kerülhessenek az asztalra.A fogások mind könnyen elkészíthetők, és friss hozzávalókat tartalmaznak. A konyhai munkát segítik a látványos fotók és a hasznos tanácsok és tippek is. Ez az igényes válogatás garantáltan kulináris élvezeteket biztosító ötletek tárházát nyújtja az olvasónak. - Több mint 170 ínycsiklandó recept - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.


A Book24 szakácskönyv választékában nem csak a nemzetközi, hanem a magyar konyha receptjeit is megtalálod, illetve nagyszerű desszertes könyveket is egyaránt. Bátran válogathatsz a vegetáriánus, vegán és paleolit étrendű könyvekből, illetve glutén- és laktózmentes finomságokra is rátalálhatsz.