Nincs engedélyezve a javascript.

Ízek a nagyvilágban - A nemzetközi konyha

A főzés felszabadít és boldoggá tesz. Főképpen akkor, ha valami igazán különleges, finom ételt készítünk. Legyen szó romantikus vacsoráról, családi összejövetelről, baráti sütögetésről vagy csupán arról, hogy saját magunkat szeretnénk megjutalmazni egy nehéz nap végén, a külföldi ételkülönlegességek a legszürkébb hétköznapokat is színessé varázsolják.

Olasz „al dente” tészták, szaftos amerikai burgerek, mexikói szószok, fűszeres ázsiai ételek. Minden térségnek és nemzetnek megvan a maga gasztronómiai hagyománya és jellegzetes ízvilága. Szerencsére ma már könnyen elkészíthetjük otthonunkban bármelyik ország specialitásait. A book24 kínálatában a nemzetközi konyha ínyenc receptjei várnak Rád! Tégy izgalmas utazást a nagyvilágban és fedezd fel a távoli ízeket és hangulatot!

Ajánló

Svenja Mattner-Shahi, Britta Welzer - Párizs Je’ taime

Oh lá lá! Együnk úgy, ahogy az ínyencek - a gasztronómia szülőhazájában Párizs a szerelem városa. És mivel a szívhez közismerten a gyomron keresztül vezet az út, a francia konyha szerelmesei mindent megtalálnak ebben a csodálatos gasztrokalauzban, ami szem-szájnak ingere. A Franciaország különböző vidékeiről származó 100 recept között a közkedvelt klasszikusok - a lotaringiai quiche, a kakas borban, a créme brülée - mellett ott a helye a bisztrókonyha és az észak-afrikai gasztronómia újraértelmezett ételkülönlegességeinek is - a világ legérzékibb városában elkapott impressziókkal tálalva. Különleges alkalmakra pedig hat menüsort is ajánl a könyv, melyekkel azonnal elcsábíthatjuk vendégeink szívét - egyenesen Franciaország fővárosába! Élvezzük, ahogy a franciák!

Párizs Je’ taime

Párizs Je’ taime

A francia szakácskönyv

Britta Welzer, Svenja Mattner-Shahi
Alexandra Kiadó, 2020.

Dr.Oetker - Wok

Ez a mindentudó ázsiai serpenyő mind kedveltebb, hiszen segítségével szempillantás alatt zamatos ételek egész sorát varázsolhatjuk az asztalra. Legyen az ropogós zöldség, ízletes sült csirke vagy könnyű párolt hal - a wokban ezek a finomságok vitamintartalma is megmarad. A jól érthetően leírt receptek mindenkinek biztos sikert hoznak. A kelet-ázsiai konyha rejtelmeivel most ismerkedő hobbiszakácsok is egykettőre szakavatott mesterré válnak.

Wok  - Dr. Oetker

Wok - Dr. Oetker

Dr.Oetker
Grafo Könyvkiadó és Terjesztő Kft., 2008.

A Book24 szakácskönyv választékában nem csak a nemzetközi, hanem a magyar konyha receptjeit is megtalálod, illetve nagyszerű desszertes könyveket is egyaránt. Bátran válogathatsz a vegetáriánus, vegán és paleolit étrendű könyvekből, illetve glutén- és laktózmentes finomságokra is rátalálhatsz.