Nincs engedélyezve a javascript.

Dr. Szántó Szilvia: Túlélésből kitűnő

tuleles.png

Hogyan találhatjuk meg a lelki békénket és az utat önmagunkhoz?

Hogyan találhatjuk meg a lelki békénket és az utat önmagunkhoz? Ez a kérdés sokakat foglalkoztat. Érdemes is szembenézni a problémáinkkal és az életünk kedvezőtlen aspektusaival. Bizonyára tapasztalta Ön is már, hogy ha ez nem történik meg, akkor a nehézségek, mint egy bumeráng, más formában visszatérnek és nagyobb galibát okoznak, mint eredetileg. Nem lehet megúszni, hogy rendbe tegyük az életünket, mert ahol rendetlenség, káosz vagy zűrzavar van, ott nem találunk lelki békére és boldogságra.

Azt tapasztaltam az elmúlt 16 évben, amióta mentálhigiénés szakemberként fiatal felnőttekkel beszélgetek, hogy bizonyos problématípusokkal keresnek meg a klienseim. Úgy döntöttem, hogy annak érdekében, hogy még többeknek tudjak segíteni, összefoglalom azokat a visszatérő problémaköröket, amelyeket azonosítottam az évek során. Megoldási javaslatokat is teszek melléjük.

A könyvet azoknak ajánlom, akik gyakran érzik, hogy folytonos feszültség és nyugtalanság munkálkodik bennük, amelynek nem tudják az okát, de szeretnének megszabadulni tőle. Akik úgy érzik, hogy valami nincs rendben az életükkel, nem teljesen önazonosak és fogalmunk sincs, hogy mit tegyenek vagy mit változtassanak.

Hogyan érhetünk el jobb közérzetet és életminőséget – ehhez adok támpontokat a könyvemben. Induljunk el együtt azon a göröngyös úton, ami önmagunk megismeréséhez és boldoggá tételéhez vezet!