Ajándék páros Budapest Auto Show jegyek

 

Akciónkat meghosszabbítottuk!

Vásároljon 2018. október 23-ig webáruházunkból és az első 500 vásárlónkat garantáltan megajándékozzuk egy páros belépőjeggyel a 2018. október 26-28. között megrendezésre kerülő Budapest Auto Showra.

 

Figyelem! Az ajánlat 2018. október 23-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Az október 19. 14:00 után leadott megrendeléseket az ünnepre való tekintettel október 25-én vagy 26-án szállítjuk.Az első 500 db 8.000 Ft feletti vásárlónkat megajándékozzuk egy páros belépőjeggyel a 2018-as Budapest Auto Showra!

 

Ne késlekedjen! vásároljon 2018. október 11-23. között legalább 8.000 forintért és mi garantáltan meglepjük Önt egy páros jeggyel!

 

A Budapest Auto Show 2018. október 26-28. között kerül megrendezésre Budapesten a Millenáris B épületében.
A részletes programtervet az alábbi linkre kattintva olvashatja el.

 

Figyelem! Az ajánlat 2018. október 23-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Az október 19. 14:00 után leadott megrendeléseket az ünnepre való tekintettel október 25-én vagy 26-án szállítjuk.


 

Budapest Auto Show
akciós szabályzat

Kinek jár a páros belépőjegy?

Az első 500 db felhasználónak, aki a www.book24.hu könyváruházunkban 2018. október 11. és október 23. között legalább 8.000 Ft értékben vásárol nyomtatott könyvet és a csomagja átvételre, kifizetésre kerül.

 

Akciós vagy kedvezményes termék vásárlásakor is kapok páros belépőjegyet a Budapest Auto Showra? Van vásárlási limit?

Akciós és/vagy kedvezményes termékek vásárlása esetén is küldjük a két darab jegyet, amennyiben kosárértéke meghaladta a 8.000 Ft-os limitet.

 

Mi történik, ha előrendelés opcióval vásárlok, és egy későbbi időpontban kapom meg a kiválasztott könyvemet?

Amennyiben az Ön kosara előrendelhető könyvet tartalmaz, abban az esetben nem jár a páros belépőjegy.

Az előrendelés azt jelenti, hogy időben távolabbra esik a tényleges kézbesítés, ami nem valószínűsíti, hogy a csomagja még a rendezvény előtt átvételre, kifizetésre kerül.

Amennyiben a kosárban akár egy előrendelés szerepel és az összevárást választja, akkor azt a kosarat előrendelésnek tekintjük. Ilyen esetben javasoljuk, hogy a kosarat ne vonja össze, így az előrendelést külön megrendelésként kezeli a rendszerünk.

 

E-könyv vásárlásakor is jár nekem a páros jegy?

Nem. A páros jegy csak a weboldalunkon megtalálható nyomtatott könyvek vásárlása esetén jár.

 

Hogyan kapom meg a Budapest Auto Show belépőjegyemet, mi történik akkor, ha a rendezvény után érkezik csak meg a csomagom?

A vásárlási folyamat lezárultát és a termék árának kifizetését követően, kiszállításra kerül a csomagja, amelyben megtalálhatja a két darab jegyet.
Amennyiben nem tartalmaz a kosara előrendelhető könyvet, rendelését maximum két munkanapon belül kézhez kapja, így még a rendezvény előtt Önnél lehetnek a jegyei.

Felhívnánk a figyelmét, hogy a 2018. október 19. 14:00 után leadott megrendeléseket az ünnepre való tekintettel várhatóan 2018.október 25-26-án szállítjuk ki.

Figyelem a nem átvett csomagokért nem vállalunk felelőséget. Amennyiben Ön az átvételi pontjaink valamelyikét választja, még a rendezvény előtt vegye át azt, figyelembe véve az átvételi pontok nyitva tartási idejét.
A személyes átvételi pontjaink nyitva tartását a szállítási információinknál, vagy ide kattintva megtekintheti.

 

Mikor használhatom fel a belépőjegyemet?

A belépőjegyek 1-1 fő egyszeri belépésére jogosít a 2018.október 26-28. között megrendezésre kerülő Budapest Auto Showra. A rendezvény a Millenáris Park B épületében látogatható. A részletes programokért kattintson ide.