Nincs engedélyezve a javascript.

Böngéssz állati hangokat: Legújabb Napraforgó Kiadó könyvek a kínálatunkban!

bongeszo600x400.jpg

A Napraforgó Könyvkiadó fő célja az, hogy megszerettesse a gyerekekkel a könyveket és az olvasást. Hisznek abban, hogy az olvasással való jó kapcsolat kialakítása már a legkisebb korban elkezdődik, amikor a kisgyermek még csak először találkozik a könyvekkel.

A mai világban a gyermekeket számtalan inger éri nap mint nap, így egy egyszerű könyvvel nem könnyű felkelteni a figyelmüket, ezért a Kiadó olyan kreatív kiadványokat próbál meg fejleszteni, amelyek egyszerre játékosak is, így azok ösztönözik a kicsiket a gyakorlásra, valamint segítik a játékos tanulást, aminek számos előnye van a gyerekek számára:

1. Fejleszti a kreativitást és a képzeletet:

Ezek a foglalkoztatók serkentik a gyerekek képzeletét és kreativitását. Interaktív feladatokkal, játékokkal, és vizuális elemekkel ösztönzik a gyerekeket a gondolkodásra.

2. Segítenek, hogy a tanulás pozitív élménnyé váljon:

A játékos foglalkoztatók általában tematikusak és játékosak, így a gyerekek örömteli és szórakoztató módon tanulhatnak új dolgokat.

3. Fejlesztik a gyerekek készségeit:

Ezek a foglalkoztatók segítenek a különböző készségek fejlesztésében, például a finommotoros készségek, a problémamegoldó képesség és a koncentrációs képesség fejlesztésében.

4. Segíthet a kapcsolatok erősítésében:

A játékos foglalkoztatók használata kapcsolódási lehetőséget biztosít a gyerekek és a szülők között és az ezáltal közösen eltöltött idő segíthet a kapcsolatok erősítésében és a kötődés kialakításában.

Ezek az előnyök segítenek abban, hogy a gyerekek számára az olvasás és tanulás pozitív élménnyé váljon, miközben fejlesztik különböző képességeiket és készségeiket.

Könyvajánló

Böngéssz állati hangokat

Ismerkedj meg az állatvilág lakóival! Böngéssz az oldalakon, keresd meg őket a képeken, majd a hangmodul segítségével hallgasd meg a hangjukat is. Így tényleg móka az ismerkedés!

Eliseo García Nieto - Varázslatos útmutató a bálnákhoz

Hihetetlen, de igaz: ezek az óriási emlősök uralják a Föld felszínének túlnyomó részét beborító vizeket, mégis tüdővel lélegeznek. Ebben az útmutatóban rengeteget olvashatsz a bálnákról, megismerkedhetsz a fajtáival, élőhelyével, szokásaival. A varázslatos illusztrációk segítenek neked abban, hogy magad elé képzelhesd ezeket a lenyűgöző teremtményeket.

Varázslatos útmutató a bálnákhoz

Varázslatos útmutató a bálnákhoz

Eliseo García Nieto
Napraforgó Könyvkiadó, 2024.03.06.

Böngéssz és karikázz! - Közlekedés

Fedezd fel a közlekedés izgalmas világát! Találd meg azokat a dolgokat, amelyeket az oldal alján felsoroltunk, karikázd be őket a filctollal, majd töröld le, és akár kezdheted is újra. Vond be az egész családot, a barátaidat is, és meglátod, milyen jól szórakoztok. Böngészésre fel!

Böngéssz és karikázz! - Közlekedés

Böngéssz és karikázz! - Közlekedés

Napraforgó Könyvkiadó, 2024.03.01.
Böngéssz és karikázz!

Terry Jennings - Séta a természetben

Te is természetbúvár vagy? Vagy szeretnél az lenni? Tudod, melyik állat színe változik fehérre télen? Tudod, mi a különbség a sáfrány és a nárcisz között? Tudod, melyik rovar képes 200 szárnycsapásra egy másodperc alatt? A természetben jó! Hiszen az egészséges testmozgáson túl rengeteg hasznos és érdekes ismeret is vár bennünket az erdőkben, a mezőkön, de akár a parkokban vagy a városok utcáin is. Az állatok és a növények mindenhol jelen vannak a környezetünkben. Ez a könyv az ismeretanyagon túl abban is segít, hogy hogyan tudjuk megfigyelni őket, és hogyan segíthetünk megvédeni a természetes élőhelyeiket.

Séta a természetben (új)

Séta a természetben (új)

Terry Jennings
Napraforgó Könyvkiadó, 2024.02.23.