Nincs engedélyezve a javascript.

Bemutatjuk a Scolar Kiadót!

Az 1994-ben alapított Scolar Kiadó szinte minden témakörben és stílusban ad ki könyveket az aktuális trendeknek megfelelően. Kínálatában egyaránt fellelhetők a kortárs szépirodalmi, a tudományos-ismeretterjesztő művek és a gyerekkönyvek is. Ha egy igazán tartalmas és minőségi olvasmányra vágysz, érdemes a Scolar Kiadó remekműveit választani, bármilyen témában!

A kiadó szerzői között olyan külföldi és hazai kiválóságokat tisztelhet, mint például Ian McEwan, David Grossman, Per Petterson, Janne Teller, Linn Ullmann, Erlend Loe, Sofi Oksanen, Gerlóczy Márton, Karafiáth Orsolya, Tandori Dezső, Tisza Kata, Száraz Miklós György vagy Temesi Ferenc. Cikkünkben elhoztunk néhány nagyszerű könyvet a Scolar Kiadó jóvoltából!

Ajánló

dr. Servaas Bingé - Immunitás

Tanuljuk meg, hogyan tudjuk megerősíteni az immunrendszerünket! Az immunrendszerünk olyan, mint egy erőd: vizesárokkal, várfallal, katonákkal. Nélküle sebezhetőek lennénk mindenfajta fertőzéssel és betegséggel szemben. Manapság azonban mindenhol téves és félrevezető információkkal találkozunk a megerősítésével kapcsolatban.

Dr. Servaas Bingé belga orvos arra vállalkozik könyvével, hogy megdöntse a téves hiedelmeket, és az immunológia legújabb tudományos felfedezéseit olyan egyértelmű, könnyen követhető tanácsokra fordítsa le, amelyek segítségével az egészségünk szempontjából legmegfelelőbb és leghatékonyabb életmódbeli változtatásokat hajthatjuk végre. Teszi mindezt egy csipetnyi humorral és tonnányi kreativitással fűszerezve, mindenki számára érthető nyelven. Az általa közvetített tudásra pedig mai világunkban mindannyiunknak szükségünk van.

Immunitás

Immunitás

dr. Servaas Bingé
Scolar Kiadó Kft., 2022.

Angela Weinhold - Közlekedj okosan!

Kisgyermekek számára az utca nyüzsgése, a forgalom lüktetése, a közlekedés zajai vonzóan izgalmas, de különösen veszélyes világ, melynek legfontosabb szabályaival mielőbb meg kell ismerkedniük.

A népszerű Mit? Miért? Hogyan? sorozat 5. kötete játékos formában avatja be az ifjú olvasót a közlekedés rejtelmeibe, hogy bátran és biztonságosan lehessen a forgalom résztvevője.

Brúnó medve vezetésével megtudhatjuk, hogyan kelhetünk át szabályosan az úttesten, mit jelenteneka leggyakoribb közlekedési táblák, és hogyan viselkedjünk utasként. A kihajtható ablakok segítségével azonnal ellenőrizhető, hogy vajon ki közlekedik az úton megfelelően, és ki szabálytalanul, s a kíváncsi lurkó bekukkanthat akár a járókelők csomagjaiba is.

Közlekedj okosan! (3. kiadás)

Közlekedj okosan! (3. kiadás)

Angela Weinhold
Scolar Kiadó Kft., 2022.
Mit? Miért? Hogyan?

Fedezd fel kínálatunkban a Scolar Kiadó legjobb könyveit!