Nincs engedélyezve a javascript.

Ana Huang: Twisted sorozat könyvajánló

blogcikk_kep_600x400.jpg

Ana Huang a New York Times, a Sunday Times, a Wall Street Journal, a USA Today és az Amazon első számú bestseller-írója, a Twisted sorozatával szerzett hírnévnek köszönhetően.

Kiskorában, hogy javítsa angol nyelvtudását, elhatározta, hogy mindent elolvas, ami csak a kezébe kerül és ezzel életre szóló szerelmi viszonyt indított el az írással.

Fiatalon, tizenhat évesen kezdte írni az “All I’ve Never Wanted” című, fiatal felnőtteknek szóló romantikus regényt amelyet a Meteor Garden című ázsiai dráma ihletett. Három évvel később felfedezte a Wattpadot, egy közösségi olvasási platformot, ahol ACRL37 felhasználónévvel közzétette az “All I’ve Never Wanted” című könyvét. 

Ő a szerzője az “If We Ever Meet Again” című romantikus drámának is, amely a külföldön tanuló egyetemistákról szól és amelynek szereplői és eseményei szorosan tükrözik saját külföldi tanulmányi tapasztalatait.

Könyveit több mint két tucat nyelvre fordították le és az NPR, a Cosmopolitan, a The Financial Times és a Glamour UK is megjelentette őket.

Ana Huang leginkább az erotikus New Adult kortárs műfajban alkot. Regényeiben az érdekes, változatos karakterek végtelenül rögös és kanyargós utakon jutnak el a boldogságig, mindeközben az olvasót pedig számos szórakoztató és pikáns jelenettel örvendeztetik meg. 

Az olvasás és írás mellett Ana önmagát utazásrajongónak vallja, szeret gyönyörű úti célokat beépíteni történeteibe is, imádja a forró csokit és soha nem mond nemet egy jó chai latte-nak.

A Twisted sorozata egy New Adult romantikus regénysorozat, sok feszültséggel és sötétebb témákkal, mint azt eddig tőle megszokhattuk.

Twisted Love - Ava & Alex
Bestseller könyvek

Twisted Love - Ava & Alex

Ana Huang
Twisted Games - Bridget & Rhys
Bestseller könyvek

Twisted Games - Bridget & Rhys

Twisted-sorozat 2. rész

Ana Huang
Twisted Hate – Jules & Josh

Twisted Hate – Jules & Josh

Ana Huang
Twisted Lies – Stella & Christian

Twisted Lies – Stella & Christian

Ana Huang

1. Twisted Love

Alex Volkov egy angyalarccal megáldott ördög, akinek múltja elátkozott, ami elől nem tud elmenekülni. Egész életében egy rettenetes gyermekkori tragédia emléke kínozta, és miközben az üzleti életben elképesztő sikereket ért el, kíméletlen siker- és bosszúvágya nem hagy teret a szívügyeknek. Ám amikor kénytelen vigyázni legjobb barátja nővérére, valamit érezni kezd a mellkasában. Egy repedés. Egy olvadás. Az ő szerelmüknek nem lett volna szabad megtörténnie, mégis megtörtént. De olyan titkokat is a felszínre hozott, amelyek mindkettőjüket tönkretehetik, és persze mindent, ami fontos a számukra.

2. Twisted Games

Rhys Larsen elit testőnek, a sztoikus, morcos és arrogáns férfinak két szabálya van: védje meg ügyfeleit minden áron, és ne keveredjen bele érzelmileg. Soha nem volt kísértés, hogy megszegje ezeket a szabályokat... amíg nem jött Ő. Bridget von Ascheberg. Egy hercegnő, aki épp olyan makacs, mint ő maga, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.

3. Twisted Hate

Jóképű, magabiztos, és jó úton jár, hogy menő orvos legyen, ráadásul Josh Chen még soha nem találkozott olyan nővel, akit ne tudott volna elbűvölni – kivéve Jules Ambroset. A gyönyörű, vöröshajú nő azóta az idegein táncol, hogy először találkoztak, miközben úgy köti le minden gondolatát, ahogy korábban soha senki. Amikor ellenségeskedésük egy felejthetetlen éjszakába torkollik, olyan megoldást javasol, amely segítségével végre tovább léphetne: egy ellenségek extrákkal kapcsolatot egyszerű szabályokkal: Nincs féltékenykedés. Nincs elköteleződés. És nincs szerelem. Kapcsolatuk pokolian indul, és amikor múltjuk démonjai utolérik őket, olyan igazságokkal kell szembenézniük, amelyek vagy megmentik őket vagy elpusztítanak mindent, amiért eddig dolgoztak.

4. Twisted Lies

Bájos, halálos és elég okos ahhoz, hogy ezt elrejtse, Christian Harper egy szörnyeteg, aki egy úriember tökéletesen szabott öltönyébe öltözött. Kevés hasznát veszi az erkölcsnek, és még kevésbé a szerelemnek, de nem tagadhatja le azt a furcsa vonzerőt, amelyet az alig egy emelettel alatta lakó nő iránt érez. Ő a legsötétebb vágyainak tárgya, az egyetlen rejtvény, amit nem tud megoldani. És amikor lehetőség nyílik arra, hogy közelebb kerüljön hozzá, megszegi a saját szabályait, és olyan alkut ajánl neki, amelyet nem utasíthat vissza. Titkokkal és hazugságokkal átszőtt szerelem az övék és amikor az igazságra végre fény derül, lerombolhat mindent.