Nincs engedélyezve a javascript.

Leisa Rayven: Álnok szerelem könyvajánló

alnok.png

Az Álnok szerelem egy rendkívül humoros, szenvedélyes és magával ragadó sorozat harmadik része.

Ezúttal azonban nem Ethan Holt és Cassie került a reflektorfénybe, hanem nagy örömömre Leisa Rayven szentelt egy külön könyvet Elissának, Ethan húgának is. Ő már az előző kötetek során is néhányszor feltűnt a színen, hiszen a családi géneket örökölve, őt is vonzotta a színház, az ottani légtér, és végül bátyját követve beiratkozott a Grove Egyetemre.

Azonban most elteltek az évek, a lány ügyelőként dolgozik egy színdarabban, aminek nem más a sztárpárja, mint egykori szerelme, Liam Quinn és a menyasszonya, Angel Bell. Bánatára az idő mit sem változtatott azon, hogyan is érzi magát a férfi társaságában, és még mindig ő az, akiért a szíve igazán dobog. Ám tudja, nem lehet semmi sem köztük, a régi pillanatok elmúltak, csak a szakmai kapcsolat maradhat az egykori szenvedélyes szerelem helyén. De amikor először kerülnek egy helyiségbe, rögtön tudják, nem lesz ez olyan könnyű feladat, mint amilyennek eleinte tűnt. Liam tekintetéből sugárzik, hogy nem felejtette el az együtt töltött időt, a gesztusai mind az érzelmeiről árulkodnak. De akkor miért készül egy másik nőt feleségül venni?

Imádtam minden percét, amit ezzel a sorozattal tölthettem. Sosem unatkoztam, mindig történt valami izgalmas, ami nem engedte, hogy kilépjek a világából.

Leisa Rayven olyan helyre repíti el az olvasót, ahol vár rá a dráma, az ármánykodás, továbbá betekintést enged a híres emberek hétköznapi életébe. Bemutatja, milyen, amikor a hírnév alakítja a magánéletet, amikor egy jó címszalag megér egy fél vagyont és amikor a szerelem nem hallgat a rendezői utasításra.

"A szerelem egy idióta, nem tervez. Sosem kellemes, sosem alkalmas. Akkor költözik beléd, amikor nem szégyelli, és olyan dolgokat műveltet veled, és olyan érzéseket kelt, amilyeneket csak akar, akár tetszik neked, akár nem."

Nagyon hamar a szívembe zártam a szereplőket, kíváncsi voltam a sorsukra, a történetükre, és reménykedtem benne, hogy megtalálják a saját happy end-jüket. Amilyen gyorsan beszippantott ez a kötet, úgy tartott meg egészen az utolsó oldalig. Nem eresztett el, végig többet és többet akartam belőle. Az írónő laza, humoros stílusa az első pillanattól kezdve levett a lábamról.

Ennek a kötetnek sikerült felülmúlnia az eddigieket! Mintha belecsöppentem volna egy igazi tündérmesébe.

Az Álnok szerelem szereplői elevenebbek az elődeiknél, vannak hibáik és mi a tökéletlenségükkel együtt szeretjük meg őket. Liam és Liss hamar a szívembe lopták magukat. Sokszor örömömben, másszor meghatódottságomban sírtam a sorokat olvasva. Ez a kötet színfoltot vitt a Starcrossed-sorozatba!

Leisa Rayvennek ismét sikerült elérnie, hogy beleszeressek egy újabb történetébe…

„Az embernek az a szerelem jár, amiért megküzd.
Amiről elhiszi, hogy megérdemli.”

 

Írta: Barbi