Nincs engedélyezve a javascript.

Varázsold egyedivé könyvtáradat a legszebb éldekorált könyvekkel!

A könyvek nemcsak szavak és történetek gyűjteményei, hanem egyedülálló műalkotások is lehetnek, amelyek magukon hordozzák a szerzők és a könyvkötők kreativitását. Az éldekorált könyvek egy sajátos műfajt alkotnak, amelyben a könyvek önmagukban is művészi értéket képviselnek. Ebben a cikkben felfedezzük a legszebb éldekorált könyveket és adunk pár tippet, hogy, hogyan teheted még vonzóbbá a könyvpolcodat.

1. Válassz különleges borítókat:

Az első benyomás mindig számít. Válaszd ki könyveidhez a színes és különleges borítókat, melyek a szobád díszeként is funkcionálhatnak. A szépen tervezett könyvborítók nemcsak a könyvet, de az egész polcot is feldobják.

2. Csoportosítsd téma vagy szín szerint a könyveket:

Rendezd el a könyveidet tematika vagy szín szerint. Ez nemcsak esztétikailag vonzó, hanem könnyebben is megtalálod majd a kívánt könyvet.

3. Változatos méretek és formák:

Játssz a méretekkel és formákkal. Kombináld a vastag és vékony könyveket, kemény és puha borítókat. Ez a változatosság érdekesebbé teszi a könyvpolcod kinézetét.

4. Használj kiegészítőket:

A kiegészítők, mint például díszes könyvjelzők, könyvtámaszok vagy dekorációk, szintén hozzájárulnak a polcod szépségéhez. A kisebb tárgyak elrendezése a könyvek között izgalmas látványt teremtenek.

5. Ügyelj a rendezettségre:

A rendezett könyvek mindig vonzóbbak. Ügyelj arra, hogy minden könyv szorosan illeszkedjen a polchoz és ne hagyd, hogy a rendetlenség eluralkodjon.

Ajánló

Devney Perry - Indigo Ridge

Winslow Covington az élet, a szabadság és a törvények híve. A Montana-beli Quincy új rendőrfőnökeként mindenáron bizonyítani szeretné a helyi közösségnek, hogy az állását nem nagyapja, a polgármester befolyásának köszönheti. A nagypapája szerint csak egyetlen dolga van: jóban lenni a város alapítóival, az Eden családdal. De nem könnyíti meg a helyzetét, hogy egyéjszakás kalandja volt a legidősebb Eden fiúval. Winslow próbálja elkerülni Griffint, de amikor holtan találnak egy nőt az Eden-birtokon, kénytelenek együttműködni. A nyomok arra utalnak, hogy a tettes a város egyik lakója és Griffin rájön, hogy nagyon alábecsülte Winslow-t. A gyönyörű és intelligens nő ellenállhatatlannak bizonyul. Számára. És a gyilkos számára is.

Az Eden család 1.  – Indigo Ridge - Éldekorált kiadás

Az Eden család 1. – Indigo Ridge - Éldekorált kiadás

Devney Perry
Kossuth Kiadó, 2023.10.19.

Diana Urban - Halálos játszmák

Játsszuk ezt: 24 órád van rá, hogy nyerj. Ha megszeged a szabályaimat, a lány meghal. Ha hívod a rendőrséget, akkor is meghal. Ha szólsz a szüleidnek, vagy akárkinek, a lány meghal. Készen állsz? 

Crystal Donavan üzenetet kap egy rejtélyes appon keresztül, és egy videót, amelyen a húga látszik betömött szájjal, megkötözve. Crystal belemegy az emberrabló játszmájába. Eleinte bizarr feladatokat kell végrehajtania, amik egytől egyig a barátai ellen irányulnak. De ha nem engedelmeskedik, az emberrabló megöli a húgát. Crystalnek egyre lehetetlenebb helyzetekben kell választania a barátai és a húga között. Szólnia kell valakinek, de közben túl kell járnia az emberrabló eszén. Mielőtt túl késő lesz. 

Halálos játszmák - éldekorált

Halálos játszmák - éldekorált

Diana Urban
Next21 Kiadó, 2023.07.20.
Next Generation-sorozat

Sarah Winman - Csendélet

Hullanak a bombák Toszkánában és egy borospince romjai között találkozik két idegen. Különleges estét töltenek együtt. Ulysses Temper fiatal brit katona, Evelyn Skinner hatvanas művészettörténész. Talán kém is? Evelyn azért utazott Olaszországba, hogy festményeket mentsen meg a pusztulástól, és felidézze, milyen volt, amikor találkozott E. M. Forsterrel, és belehabarodott egy olasz szobalányba Firenzében. Ahogy Evelyn az igazságról és a szépségről beszél, Ulysses fejében szárba szökken egy gondolat, amely évtizedekre megváltoztatja életpályáját, sőt a szeretteiét is.

Csendélet - éldekorált

Csendélet - éldekorált

Sarah Winman
21. Század Kiadó, 2021.

A fenti tippek segítenek abban, hogy a könyvespolcod ne csak egy tároló, hanem egy kreatív és szép része legyen otthonodnak. Legyenek a könyveid inspiráló díszek és élvezd a szépségüket mindennap! Szerezz be te is egy ilyen különleges könyvet a Book24 kínálatából és varázsold egyedivé könyvtárad!