Nincs engedélyezve a javascript.

A legjobb Leslie L. Lawrence könyvek

Leslie L. Lawrence nevét bizonyára mindenki ismeri. A jelen kor egyik legtermékenyebb magyar írója generációkat szórakoztat műveivel. A könyvei többségében keleti tárgyú kalandregények, melyekben ötvöződik a biztonsággal kezelt tudományos ismeretek és a kutatások során felhalmozott tapasztalatok ismeretterjesztő szándéka, valamint a fordulatos, izgalmas cselekmény. A tudományos háttér és az élvezetes olvasmányosság kettőssége adja műveinek igazi értékét és töretlen sikerét.

Lőrincz L. László, avagy Leslie L. Lawrence 1939. június 15-én született Szilvásszentmártonon. Tanulmányai során hosszú éveket töltött a Távol‑Keleten, ösztöndíjasként tanult az ulánbátori Állami Csojbalszan Egyetemen, valamint a bonni Friedrich Wilhelm Egyetemen. Első könyvével, amit Leslie L. Lawrence publikált országos ismertségre tett szert. Ez a Sindzse szeme volt 1983-ban. Kalandos életének élményei visszaköszönnek és megszínesítik regényei világát is, melyekben mindig garantált a csavaros történetvezetés, a krimi, a meglepő fordulatok és a szerelmi vágy is. Tudomány és misztikum kettőssége jellemzi.

 

Siva utolsó tánca 1-2.

Rémfilmet forgatnak a Himalájában, amúgy hollywoodi módra. A forgatás azonban igazi horrorrá változik: titokzatos gyilkos öldösi a színészeket. Talán a hírmondó sem maradna belőlük, ha nem tűnne fel a környéken a közeli kolostorban kutatómunkáját végző Leslie L. Lawrence és barátja, Jondon láma. Ismét előkerül a pipa, a 38-as Smith and Wesson, s gyilkos hajsza kezdődik a tettes után a világ tetejének égbe nyúló csúcsai között.

Matilda kalapja - Báthory Orsi történetei

Mitchell seriff kinevezi Debby O’Harát a helyettesévé, aki azonnal nehéz feladatok előtt találja magát: meg kell küzdenie az illegális autóversenyekkel (ez a kisebbik rossz), Marisával, mindig tettre kész házvezetőnőjével (ez már nehezebb) és a kukoricásokban felbukkanó titokzatos lénnyel, a halál angyalával. Debby azonban nem riad vissza a kihívásoktól (talán csak Marisától tart egy kicsit), felteszi elődjének, a meggyilkolt Matildának a kalapját, és a halál angyalának nyomába ered. Vajon régebbi gyilkosságok áldozatainak lelkei kísértenek a kukoricásokban? És mi köze a „természetfeletti” lényeknek Holly mamához, a kukoricások boszorkányához? Amikor aztán már Debby úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, valami a segítségére siet: MATILDA KALAPJA.

Az ikrek ideje

Debby O’Hara használaton kívüli gyárépületet vásárol, amelyről kiderül, hogy titokban mégiscsak „használják”. Sokak szerint a régi vegyi üzem szerencsétlenül járt munkásainak szellemei kísértenek benne – utolsó szavaik keringenek az épület csőhálózatában. De mi is az igazság a titokzatos gyár körül? Ki akasztotta fel Mr. Hookert és ki követ el kegyetlen gyilkosságokat az üzem falai között? Valóban feltámadt Mr. Hooker halott felesége? Vajon Mr. Mlinarik spiritisztái idézték meg a szellemeket vagy egy rockbanda az oka mindennek? Esetleg a furcsa anyaggal festett freskók a falon?

Ismét felbukkan Báthory Orsi, az „álmok asszonya”, hogy segítsen kései leszármazottjának, Debbynek felfedni a gyár titkát.

Fedezd fel kínálatunkban a legjobb Leslie L. Lawrence könyveket!