Nincs engedélyezve a javascript.

A legjobb Leiner Laura könyvek

Leiner Laura a magyar irodalom egyik kiváló tehetsége, számos érzelmekkel teli és izgalmas történettel ajándékozta meg az olvasókat. Ebben a cikkben betekintést nyerünk a szerző életébe és munkásságába, majd egy könyvajánló segítségével felfedezzük néhány kiemelkedő alkotását.

Leiner Laura 1985-ben született Budapest egyik kisvárosában. Már fiatalon megmutatta írói tehetségét és az irodalom iránti szeretetének köszönhetően választotta pályájának elsődleges irányát. Egyetemi évei alatt jelentek meg első könyvei, amelyek hamar népszerűvé váltak a fiatal olvasók körében.A szerző egyedi stílusa és képessége, hogy mélyen belehelyezi magát karakterei életébe, ez teszi különlegessé az olvasói élményt.

Könyvajánló

A Szent Johanna gimi kalauz 2.0

A Szent Johanna gimi-sorozat elindulásának tizedik évfordulójára új kiadásban jelenik meg az SzJG kalauz, ami többek között tartalmazza Reni Corteznek írott levelét, a szereplők adatlapját, érdekességeket és gyakran ismételt kérdéseket a sorozatról, zene- és könyvlistákat, Leiner Laura elő- és utószavát, valamint a nyolc kötet legemlékezetesebb jeleneteit.

A Szent Johanna gimi kalauz 2.0

A Szent Johanna gimi kalauz 2.0

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2020.

Nem egyszerű

A huszonhárom éves Iza szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, és a nagy lehetőséget várja, ami váratlanul az ölébe hullik, amikor ráosztják napjaink legnépszerűbb színészének memoárját. Csakhogy a kézirat még nem készült el, így Izának fejezetenként kell megszereznie az elfoglalt színésztől, miközben az élete éppen minden más területen is kaotikussá válik: a határidővel való versenyzésen túl kénytelen megküzdeni az új albérletében rászakadó pech-szériával, a szülei állandó aggodalmával, valamint a legjobb barátja friss kapcsolatával, ami nem várt érzéseket ébreszt benne. 

Nem egyszerű

Nem egyszerű

(E-könyv)
Leiner Laura
Laulin Kft., 2023.

40 nyári nap

A tizenkilenc éves Zoé nyári munkát vállal egy állatparkban, ahol a flamingókerttel szemközti pultnál árusít pereceket a látogatóknak. A monoton napok fénypontját eleinte csak a reggeli HÉV-ezés jelenti számára, ahol megtetszenek egymásnak egy vele egy időben utazó, de eltérő megállónál leszálló sráccal. Az idő előrehaladtával azonban Zoé a reggeli utazáson túl egyre több örömét leli az állatparki munkájában is. Zárkózottsága ellenére szép lassan összebarátkozik az állatparki dolgozókkal, különösen Szakóval, aki egyediségével és különleges gondolkodásmódjával tökéletesen kiegészíti az érettségi után megrekedt lányt, és segít tisztán látni önmagát.

40 nyári nap

40 nyári nap

(E-könyv)
Leiner Laura
Carta TEEN, 2023.

Leiner Laura könyvei egyediek, érzelmesek és lebilincselőek. Az írónő azon képessége, hogy élettel telíti meg karaktereit, garantálja, hogy az olvasók egy valódi utazásra indulnak el.