A legjobb Fördős Zé szakácskönyvek

Fördős Zét ötévesen szippantotta be a gasztronómia, akkor mutatta meg neki a nagymamája és édesapja, hogyan is működik egy étterem konyhája. A szabadszájú gasztroblogger és televíziós műsorvezető vendéglátó szakot végzett a főiskolán, de mégis később vált számára egyértelművé, hogy mi az, ami valójában neki való.


A képen szöveg, személy, férfi, kék látható

Automatikusan generált leírás


Szórakoztató videóblogok, tv-műsorok és szakácskönyvek mind köthetőek a nevéhez. Rá van kattanva mindenre, ami gyors, finom és villantós egyszerre. Zé számára bármikor jöhet a sistergő hús és a lecsorgó szaft, magán és közvetlen környezetén teszteli a receptjeit, gyakorlatilag mindennap.


Cikkünkben összegyűjtöttük Fördős Zé legjobb és legnépszerűbb szakácskönyveit. Irány a konyha!


Ajánló


Balansz - Receptek, hogy egész évben jól érezd magad


A képen szöveg, fű, kültéri, személy látható

Automatikusan generált leírás


Tudtad, hogy egyáltalán nem kell sanyargatnod magad ahhoz, hogy ne hízz el? Tudtad, hogy a jó kajákért nem kell egy fél napra beköltöznöd a konyhába? Tudtad, hogy kis odafigyeléssel egy hosszú távon fenntartható rendszert alakíthatsz ki, és balanszba kerülhetsz? Ebben a könyvben megosztom veled azt az életformát, amit én is követek nap mint nap. És hogy mi ebben a legjobb? Hát az, hogy ez pont olyan egyszerű, mint amilyen egyszerűek a könyvben található fogások, úgyhogy vágj bele, válogass a receptek között, és kerülj te is balanszba!

 

 

Olasz kaják


A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás


"Fördős Zé ismét egy nagyon népszerű témával rukkolt elő, új szakácskönyvében isteni olasz kaják receptjeit mutatja meg olvasóinak. Megúszós pasták, laza és cuccos olasz ebédek, pizzaféleségek és hamisítatlan olasz édességek receptjeit szedte össze."


Megúszós kaják 2.


A képen szöveg, aláírás látható

Automatikusan generált leírás


Eddig öt szakácskönyvet írtam, és a visszajelzések alapján mindegyiket szeretitek, de a MEGÚSZÓS KAJÁK az első pillanattól kezdve a lista élére került. Én eleve úgy terveztem, hogy ez egy többkötetes sorozat lesz, hiszen az elv, miszerint nem kell feltétlen megőszülni a konyhában ahhoz, hogy frankó kaja készüljön, örök érvényű. Ki merem jelenteni, hogy sikerült még jobb és még megúszósabb receptekkel telepakolni ezt
a könyvet. Vannak benne pofátlanul egyszerű és kicsit összetettebb receptek, mikróban elkészíthető valódi fogások, vendégeket elkápráztató ételek,
és persze válasz a rohanós reggeleken és lusta hétvégéken egyaránt gyakran feltett kérdésre: na, mit együnk? Ahogy mondtam, az elv maradt: főzzön az ember sokszor, de ne sokáig!

 

Fedezd fel kínálatunkban Fördős Zé nagyszerű szakácskönyveit! Böngéssz bártan a további gasztronómia témájú könyveink között!


2021.01.04.