A legjobb Danielle Steel könyvek

A töretlen népszerűségű írónő, Danielle Steel 1947. augusztus 14-én született New Yorkban. Első könyve 1973-ban jelent meg Hazatérés címmel. 1988. szeptemberében Zoya című műve egyből a New York Times valós bestseller-listájának élére ugrott. 1989-ben bekerült a Rekordok könyvébe, mert könyvei a New York Times bestseller listáján 390 hétig szerepeltek. 2002-ben kitüntetést kapott a francia kormánytól, a világ művészetéhez való hozzájárulásért.


A képen szöveg, könyv, polc, beltéri látható

Automatikusan generált leírás


Steel regényei 43 nyelven jelentek meg szerte a világon, és 69 országban olvassák a könyveit. 23 regényéből készítettek tévéfilmet, közülük az Ékszerek minisorozatot két Golden Globe-díjra is jelölték. További könyveinek megfilmesítési jogát a Columbia Pictures és a New Line Home Entertainment filmstúdió vette meg.

A szerző fő műfaja a szerelmes regény és a dráma. Olvasmányos, megindító történetei tették világhírűvé, a mai napig egyértelműen az egyik legnépszerűbb írónő világszerte. Cikkünkben elhoztunk néhányat Danielle Steel legjobb könyveiből!


Ajánló


Egy nemes hölgy hagyatéka

 

Megfakult fényképek egy előkelő párról a háború utáni Európából. Régi levelek, amelyek egy tragikus veszteségről mesélnek. És egy káprázatos ékszergyűjtemény, pompás drágakövekkel, a legkifino-multabb kivitelben. Ezek a tárgyak kerülnek elő egy New York-i bank elhagyott széfjéből. Ha záros határidőn belül nem sikerül meg-találni az örököst, az ékszereket elárverezik.


A tizennyolc éves Marguerite Pearson összetört szívvel hagyta el Amerikát a második világháború árnyékában. Európában új életet kezdett, de halála napjáig siratta mindazt, amit hátra kellett hagy-nia. Vajon ki lehetett ez az asszony, aki hatalmas vagyont hagyott hátra, mégsem írt végrendeletet?


Jane Willoughby gyakornokként dolgozik a hagyatéki bírósá-gon, Phillip Lawton pedig a Christies aukciósház művészeti szakér-tője. Mindketten a munkájukat végzik, amikor ellátogatnak a bankba, hogy leltárba vegyék a széf tartalmát. Ám miközben a hölgy titkok-kal teli történetének szálait bogozzák, a nyomozás egyre inkább személyes ügyükké is válik.
Jane és Phillip közreműködésével lassanként fény derül Marguerite titkaira, fokozatosan helyükre kerülnek a puzzle darab-kái, mígnem összeáll a teljes kép, és a jogos örökös személyében gazdára lel a kincseket rejtő széf is.

 

Pegazus

A képen szöveg, emlősök látható

Automatikusan generált leírás

 

Nicolas von Bingen és Alex von Hemmerle a német arisztokrácia köztiszteletben álló tagjai gyerekkori jó barátok. Mindketten korán megözvegyültek, és hatalmas bajorországi birtokaikon egyedül nevelik gyermekeiket. Míg Nick elsősorban a fényűző élet örömeit hajszolja, addig Alex a hírneves lipicai lovak tenyésztésének és idomításának szenteli életét.


Egyszeriben minden megváltozik azonban, amikor kiderül, hogy Nick édesanyja zsidó származású volt. A titok felszínre kerülése kiszolgáltatja a családot az egyre kíméletlenebb náci ura-lomnak, egyik napról a másikra el kell menekülniük Németországból. Hajóra szállnak, hogy Amerikában kezdjenek új életet. Túlélésük és jövőjük záloga Alex felbecsülhetetlen értékű ajándéka: nyolc fajtatiszta ló, köztük két ritka értékes lipicai.


Miközben az elüldözött család magára talál Amerikában, hátrahagyott otthonuk a lángok és a fékevesztett barbárság martalékává válik, az Alex von Hemmerléhez hasonló becsületes emberek pedig megoldhatatlan választási helyzetekkel találják szemben magukat.
A Pegazus a túlélés és az újrakezdés regénye, egy fél év-század történetét elmesélő briliáns családi krónika.

 

A sötét oldal

A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás


A tízéves Zoe Morgan számára egy csapásra véget ér a boldog gyerekkor, amikor szeretett kishúga meghal leukémiában. Úgy érzi, nincs többé családja, mert szülei, idősebb lányukról szinte tudomást sem véve, teljesen magukba fordulnak.


Zoe hamar megtanul gondoskodni magáról, a magány elől pedig a tanulásba menekül.


Gyermekorvosnak készül, de végül pályát változtat: egy olyan nonprofit szervezetnél helyezkedik el, ahol lelkileg sérült gyermekeknek segítenek. Itt ismeri meg a gyermekvédelemmel foglalkozó jó hírű ügyvédet, Austin Robertset, akit elbűvöl Zoe szépsége, intelligenciája és rátermettsége. Egymásba szeretnek, összeházasodnak, de életük akkor teljesedik ki igazán, amikor fájdalmasan sok sikertelen próbálkozás után megszületik a kislányuk, Jamie. Zoet mindenki remek anyának tartja. Ám a féltő gondoskodás ellenére nem telik el hét, hogy ne járnák meg Jamie-vel a sürgősségi osztályt: csonttörések, ficamok, összeöltendő, vérző sebek, esések a pelenkázóról, a lépcsőről, a hintából. Egy idő után ez az orvosoknak is feltűnik, és mind többen keresik a furcsa jelenség magyarázatát…


Ajándékozz Danielle Steel könyvet karácsonyra! Fedezd fel nagyszerű kínálatunkat!


2021.11.22.