25% kedvezmény + ajándék e-könyv

25% kedvezmény + ajándék e-könyv a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram tagjainak!

Találja meg a tökéletes olvasmányt a BOOK24.hu és a Mastercard segítségével, mi pedig megajándékozzuk egy digitális kötettel!

Legyen Ön is Priceless Specials tag!

Csatlakozzon a Mastercard kedvezményprogramjához! Töltse le a 25% kedvezményre jogosító kuponkódunkat, váltsa be és fizessen Mastercard® vagy Maestro® bankkártyájával legalább bruttó 7.000 Ft ért 2019.01.16. és 2019.02.12. között!

Ráadásul a beváltókat 2019. február 28-án digitális könyvvel ajándékozzuk meg (Veres Attila - Éjféli Iskolák).

A digitális könyvet  2019. február 28-án küldjük ki kizárólag az egyedi kuponkódot beváltóknak, a vásárláskor megadott e-mail címre.

A kupon limitált példányszámban (50 db) érhető el, az első (időben leghamarabb) 50 fő letöltő számára.

A kupon kizárólag egy alkalommal, legalább bruttó 7.000 Ft-os kosárérték elérése esetén használható fel, webáruházunkban található nyomtatott könyvekre. A kupon készpénzre nem váltható és értékéből készpénz nem adható vissza! A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt kizárólag a Mastercard Priceless Specials program keretében és akkor érvényesítheti, ha az online fizetési folyamatban a kuponkód megadásra kerül, valamint a számla kiegyenlítése Mastercard®, vagy Maestro® típusú bankkártyával történik. A kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra.

A kedvezmény E-könyvekre nem érvényes!

Hogyan működik a Priceless Specials?

A Priceless Specials programban való részvétel két jogosultsági szinten lehetséges: a regisztrációval regisztrált látogatóként, ezt követően – a bankkártya adatainak megadásával történő – feliratkozással feliratkozott kártyabirtokosként. A feliratkozott kártyabirtokosok pontokat gyűjthetnek, és azokkal ajánlatokat tölthetnek le. A kártyabirtokosok a programban regisztrált Mastercard® vagy Maestro® típusú bankkártyával történő fizetések után programfiókjukban ellenőrizhetik az összegyűjtött pontokat, amelyekkel izgalmas ajánlatokat tölthetnek le.

Az ajánlatok között szezonális, exkluzív kedvezményekkel találkozhatnak a kártyabirtokosok, köztük a BOOK24 aktuális ajánlataival is! A széles kínálat, folyamatos akciók, legújabb könyvek és sikerkötetek mellett, most a BOOK24 minden hónapban különleges ajánlattal ajándékozza meg a Priceless Specials programban résztvevőket!