akciók / kedvezményes ajánlatok

Híreink

TELJES LISTA »
Gyereknap 2022

Gyereknap 2022

Közeleg a gyereknap, amelyet rendszerint május utolsó vasárnapján ünneplünk. Idén az alkalom 2022. május 29. napjára esik. Érdekesség, hogy a hagyomány Törökországból származik, de napjainkban már nemzetközi ünnepnapként tartják számon. Ez a nap csak a csemetékről szól, számos szórakoztató program várja őket szinte minden országban. Éljen a játékosság és a vidámság, éljenek a gyerkőcök!
TOVÁBB »
Legyen az esti mese diafilm!

Legyen az esti mese diafilm!

Manapság a legtöbb kisgyermek számára még azt is nehéz elképzelni, hogy a régebbi időkben nem volt minden háztartásban televízió, nemhogy wifi, tablet vagy videójáték. Az idősebb korosztály jól ismeri a diafilmet varázslatos világát, hiszen egykoron ezek vetítése nyújtotta az esti moziélményt. A felnőtteknek kedves nosztalgiázás, a gyerekeknek pedig egy izgalmas újdonság a diafilmezés.
TOVÁBB »
Paranormális könyvek kínálata

Paranormális könyvek kínálata

Az embereket valahogy mindig is érdekelték a megmagyarázhatatlan, misztikus, rejtélyes, paranormális esetek. Egyesek csak abban hisznek, amit látnak, és ami reális. Ám mégis vannak olyan események, amelyekre ésszerű magyarázat nehezen adható, ez a titokzatosság pedig sokak figyelmét felkelti. A paranormális szerzemények pont ilyen történetekkel foglalkoznak, némi fantáziával megspékelve. Jól hangzik, nem?
TOVÁBB »
A legjobb háborús könyvek

A legjobb háborús könyvek

A múlt eseményeiből megannyi tanulságot vonhatunk le. Mit csináltunk jól? Mit csináltunk rosszul? Lehet-e az egykoron elkövetett hibákból tanulni? A történelem megismétli önmagát? – Tesszük fel sokszor a kérdést, amely most rendkívül aktuális. Ha belevetjük magunkat a régmúlt történeteibe, meglepetések érhetnek, ahogyan szépen lassan megértjük az okokat és okozatokat, vagy belelátunk a sorok közé.
TOVÁBB »
TELJES LISTA »