Nincs engedélyezve a javascript.
Örökké óvodás maradok!

Örökké óvodás maradok!
Ovis mesék

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 491 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A nagysikerű Leszel a barátom? - ovis mesék után itt vannak az újabb ovis történetek. Ugyanabba az ovis csoportba térünk vissza, ahol már megismertük és megszerettük Leát, Maját, Dorcit, Petit, Ákost és a többieket.
Leírás
Raktári kód:
155838
ISBN:
9789634102090
EAN:
9789634102090
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
450
A nagysikerű Leszel a barátom? - ovis mesék után itt vannak az újabb ovis történetek. Ugyanabba az ovis csoportba térünk vissza, ahol már megismertük és megszerettük Leát, Maját, Dorcit, Petit, Ákost és a többieket. Peti barátot keres magának, a fiúk bosszantják a lányokat, a lányok szerelmesek, kisállatot vásárol a csoport, bodobácsokat gyűjtenek és indiánosdit játszanak, és az utolsó nap még benn is alszanak az oviban! A gyerekek most is lelkesen zajonganak, játszanak, veszekednek, nyúzzák az óvó nénit, aki angyali türelemmel segít megoldani minden vitás kérdést és áll elő újabb és újabb ötletekkel.
Minden ovis polcán ott a helye!
A szerzőről
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn életének alakulását az óvodapedagógus pálya iránti elhivatottsága és az írás szeretete határozta meg. Az óvónői képesítésének megszerzése után újságírást is tanult, a képzés során talált rá saját írói hangjára.
Fő célközönsége az óvodás korú gyerekek és szüleik: a számukra íródott mesékhez az írónő igyekszik mindig olyan környezetet választani, amelyben a gyerekek otthonosan mozognak, amelyet jól ismernek. A szövegek nyelvezetében is alkalmazkodik a kicsik igényeihez, akik így könnyebben fel tudják dolgozni a velük történt eseményeket és a hozzájuk kapcsolódó érzelmeket.
Ismert művei: Kicsimackó-sorozat, Matricás Laci-sorozat, Kockacukor lovassuli-sorozat
Vélemények