Nincs engedélyezve a javascript.
Kezünkben az egészség
23.png
23.png

Kezünkben az egészség
Mudrák: kommunikáció az életerőnkkel

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 183 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Olvass bele
Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket.
Leírás
Raktári kód:
156953
ISBN:
9789632913063
EAN:
9789632913063
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
200
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
160
Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket. A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással.

Az ujjegyensúly mindenkinél alkalmazható, hiszen napi néhány perc gyakorlással csodálatos eredményeket érhetünk el. Különösen ajánljuk nehezen tanuló gyermekeknek, idős embereknek, akik keveset mozognak, és betegeknek, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Alapvetően bármikor alkalmazható. Jól kihasználhatjuk az időt, amikor autóban vagy tömegközlekedési eszközön utazunk, tévét nézünk vagy olvasunk, a reggeli ébredés után vagy este, lefekvés előtt. Szokásunkká tehetjük, ha nehéz feladatba kezdünk, vagy ha stresszhelyzetben vagyunk.
Vélemények